Djokic 1059 Napisano Februar 25, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Moze da posluzi i kao opomena,al sad mi deluje bas smesno.K'o da sam se zakacio sa Chuck Norris-a!!! ;D Pa ako ima jos neko da podeli sa nama ovako neke "smesne" slicke... Samo nemojte molim vas neke gadosti/shipke i otvorene prelome.... Ovako nesto bezazleno ...moze i kraci opis sta je prethodilo incidentu... Inace u ovom slucaju prethodilo je Zajecarsko pivo + poprilicno prekoracenje brzine. Desilo se pre 3-4 godine,sa 140kmh izleteli na trotoar i pravo u betonsku banderu(srecom onu tanju) polomila se i nestalo struje u kraju ;D Ja sam bio iza vozaca i od siline od pozadi iscupao njegovo sediste iz patosa(i malkice ga pogurao napred ;D) Moj surak bio na mestu suvozaca,vezan,a ipak dohvatio tablu i polomio nos.Pojas je bio 100% ispravan! Pozadi bila i moja zena(tad devojka) Sto se tice bandere zanimljivo je da su vec sutra na adresu vozaca(koji je bio u bolnici) dosli ljudi iz distribucije i trazili da uplati iznos za novu banderu! E sad najzanimljivija stvar:ja sam jedini iz auta koji nije polomio nijednu kost! samo sam bio rastelovan neko vreme sad imam 2 oziljka za uspomenu... inace tad sam prestao da pusim,cudi me kako mi svi zubi nisu poispadali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno ste sampioni ;D.I sta je bilo na kraju jeste li platili banderu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...