tomos_ATX50 1 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ћин ћи-.-- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ћин ћи-.-- Odrasti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ћин ћи-.-- Odrasti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ћин ћи-.-- Odrasti... Nemoj ti da odrastes samo motor neka ti odraste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Joj meni je ovaj CTX najveci lik. On kao ima 27-8 godina. Ne znam, il ovde neko nekog laze il ima daunov sindrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da poredjenje nije ok jer je ovo ipak noviji model,za poredjenje su recimo stariji model qingqi-ja i keeway speed. Verujem da ce keeway izbaciti takodje dobar novi model,ako bude ovakav kako se na ovom sajtu najavljuje,mislim da nece imati konkurenciju Inache jasno je da je sada u ovim uslovima qingqi-jev 2d model lepshi,ima duple disk kochnice... vredi dati vishe para za njega nego za speed. Inache ja speed imam 2 godine i prezadovoljna sam. Problem sa menjachem se lako da srediti,ja normalno menjam brzine.Motor je za te pare odlichan,tople preporuke sa moje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu kakva perverzija, da li ce ovo kod nas, kolika li bi mu bila cena, na kom sajtu si videla slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu kakva perverzija, da li ce ovo kod nas, kolika li bi mu bila cena, na kom sajtu si videla slike? Pa buduci da je X-ray od 50ccm bio oko 2300 e , ovaj ce sigurno biti skuplji nazalost.Inace jako lepo izgleda na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu kakva perverzija, da li ce ovo kod nas, kolika li bi mu bila cena, na kom sajtu si videla slike? To i mene zanima,inache videla sam ga ovde (prevod sa francuskog na engleski) http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=sr&u=http%3A%2F%2Fwww.moto-station.com%2Farticle5045-news-moto-2009-keeway-125-k-speed.html&sl=fr&tl=en ima i na ovom rumunskom sajtu isto to... http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=sr&u=http%3A%2F%2Fwww.motoflash.ro%2Fstiri%2Fmodele-noi%2Fkeeway_a_prezentat_125_k_speed.html&sl=ro&tl=en Mada mislim da nece moci da ga prodaju za 2500e,to je previshe za 125 kubika,za te pare moze honda 125cc da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jeste kazu da je prototip i da bi mu cena bila oko 2500 evra, sto ja mislim da je prenapumpano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljep motor i stvarno su ga prekakili sa tih 2500 eura, sto rece miStery, Honda CBR je3200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja videh neku hondu 125cc za 2400e na sajmu prekjuche ne znam koja je u pitanju,al super izgleda i nije skupa... Mislim da ce keeway morati da spusti cenu,kriza je inache meni deluje kao da su ga ovi iz benellija dizajnirali benelli je kupio keeway,tako da me nebi chudilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sutra na sajam, mislim danas, pa cu bas da pogledam, a CBR 125 je u svakom katalogu, bar do sad bio oko 3200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan jeste kazu da je prototip i da bi mu cena bila oko 2500 evra, sto ja mislim da je prenapumpano Pa i nije, vise je problem sto kod nas niko ne kupuje nove motore male kubikaze, ako nisu jeftini, mada ni honda to svakako nije i ne verujem da moze honda za te pare da se nadje. Koliko se to moze videti sa slika, mnogo pristojno napravljen, i sa dobrom obradom, uz italijanski dizajn. Sasija deluje cvrsto, mono amortizer, LED svetla, i ostatak motora stvarno ozbiljno izgledaju, usudicu se da kazem lepse od bilo kog japanca u konkurenciji (4t, 125ccm naked) Sto se tice agregata, pa i on je nov i razvijen od strane kineza, ili benelija. 4 ventila osim vece snage trebalo bi da obezbedi i manju potrosnju. @ miStery Ustvari, Keeway je kupio Benellija, kinezi su gazde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan da,da znam da je neko nekog kupio,jeste pre ce biti da je keeway kupio benelli-ja uglavnom novi speed ili kako god da ce se zvati je odlichno odradjen na prvi pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1271 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan cista 10ka za novi keeway Bravo mistery.... al si ga nasla svaka ti cast. uh... ako se pojavi sledece godine... moj je;) Inace ta honda za 2400e je CBF 125 i ne izgleda lose ali ipak nekeko ne dovrseno. Cudo... ali ove godine nije bio izlozen CBR 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj keeway izgleda sasvim solidno (ako kazem da je lijep, uletice tomos i kdx pa sam nadrljao) Jeste li primjetili na zadnjoj slici drzac auspuha od karbona :o Il je imitacija, al idu u dobrom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj keeway izgleda sasvim solidno (ako kazem da je lijep, uletice tomos i kdx pa sam nadrljao) Jeste li primjetili na zadnjoj slici drzac auspuha od karbona :o Il je imitacija, al idu u dobrom pravcu. Jave li se jos koji put neka administratori banuju budalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Zlocu. Druze kada sam gledao tvoj motor cinio mi se visi od ovih qm125GY koji su na sajmu. Jeli sam ja istripovao ili im je serija stvarno niza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam danas tu Hondu CBF125, malo sam je zagledao i koliko sam vidio to je samo kinez pod Hondinim imenom i oklopom, ima dobos pozadi i prednja greda od rama se vezuje direktno na agregat tako da i on ima ulogu rama. Nesto kao Yamaha YBR s oklopom, lepo izgleda al je jednostavne konstrukcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1271 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan sumnjam da je u pitanju karbon... ali kao sto si rekao... idu u dobrom pravcu Ali stvarno bez zezanja... za 2 sezone ce biti vrlo ozbiljnih masina iz Keeway-a. Losa strana toga je sto ce i cene da skacu Samo molim Boga da ne dovedu nekog dizajnera kao sto je npr. dizajner Hayabuse. To je nesto najruznije sto postoji u univerzumu na 2 tocka... bar po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan 2400 evrica...i treba nesto takvo ocekivati.pa moj motor je 1200 evra jeftiniji i normalno je za ocekivati takvo nesto za malte ne duplo vise novaca.ipak kinezi jos uvek osvajaju trziste.po mom skromnom misljenj,kada osvoje trziste onda ce im i cene biti u rangu japanaca.a i za kvalitet ne moze niko da kaze.mislim,opet skromno,da ce za te novce nuditi i kvalitet koji mi ocekujem za tu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Zlocu. Druze kada sam gledao tvoj motor cinio mi se visi od ovih qm125GY koji su na sajmu. Jeli sam ja istripovao ili im je serija stvarno niza? Bem li ga, i meni se nesto ucinise manji. Mozda zato sto sam ja skinuo nalepnice i skinuo boju sa felni i polirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Zlocu. Druze kada sam gledao tvoj motor cinio mi se visi od ovih qm125GY koji su na sajmu. Jeli sam ja istripovao ili im je serija stvarno niza? Bem li ga, i meni se nesto ucinise manji. Mozda zato sto sam ja skinuo nalepnice i skinuo boju sa felni i polirao. Ma isti je to motor, samo druga nalepnica, jedino ako tvoj ostavlja takav vizuelni utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam kreten. Setih se sad zasto je visi. Profil zadnje gume je veci nego sto je bio,plus sam ga jos malo podigo na zadnjem amortizeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...