PremieRacing 3099 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Posto sada imam plasticni rezervoar posebnog oblika a hocu da kupim i kofere sa strane (ili torbe), moram da se rastanem sa odlicnom tank torbom na magnete... WINTEX, model CARGO, extra tank torba sa bezbroj mogucnosti, dva sprata, ranac koji se skida, dva sistema kaiseva za kacenje i nosenje, magneti, 6 malih torbica koje se kace sa strane i napred, zastita za kisu... Ima je ovde na 94 strani pa koga interesuje neka pogleda o cemu se radi: http://www.wintex.at/docs/motorcycle_webcatalog.html BTW, topla preporuka ;D cena: 50eur , prvi kontakt na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan refreshshshshsh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi tel na pp, ja bih ovo pogledao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Ide LOCK, a kupac neka je u zdravlju i veselju koristi i ako je zadovoljan dodje mi kafu za extra deal! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...