stormović 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,ako imate neka iskustva,bilo bi mi od velike pomoći da napišete neku reč,pošto nameravam da uvezem istu,na šta obratiti pažnju i kakvo je stanje sa nabavkom delova i potrošnog materijala za nju,hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,ako imate neka iskustva,bilo bi mi od velike pomoći da napišete neku reč,pošto nameravam da uvezem istu,na šta obratiti pažnju i kakvo je stanje sa nabavkom delova i potrošnog materijala za nju,hvala unapred! Ako je u dobrom stanju uzimaj,neces da pogresis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1406 Napisano Februar 23, 2009 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, o ceni i nabavci delova za Virago 750 ne mogu nista posebno da ti kazem, mislim da je ista kao i za druge motocikle koji su se proizvodili 90-tih godina, ni bolja ni losija. Sto se tice samog motocikla mislim da si dobro izabrao. Fenomenalan polozaj za volanom, sediste udobno, vozi se strasno lako, suvozac se i ne oseca, sva izrada vrlo kvalitetna. Imao sam taj motor i bas mi se svideo. Ako da bog da budem zdrav i u snazi, kad dodje vreme za nesto mirnije, a opet lako vozno, stvoreno i za lokal i za dalja putovanja..., naci ce se opet neki Virago 750 u nekom perfektnom stanju da me usreci, jer to bi bio i moj izbor. Toliko od mene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 23, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako da bog da budem zdrav i u snazi, kad dodje vreme za nesto mirnije, a opet lako vozno, stvoreno i za lokal i za dalja putovanja..., naci ce se opet neki Virago 750 u nekom perfektnom stanju da me usreci, jer to bi bio i moj izbor. Toliko od mene . Nadam se da cu taj stici da provozam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću samo da kažem, da će moj 535 kad poraste biti sigurno 750 ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stormović 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari na savetima,i ja mislim da uloženo-dobijeno je ova yamaha pun pogodak!Ako neko slučajno zna da se prodaje neki dobar i očuvan primerak ,neka ubaci neku info,neće da škodi,a i preskočio bi sve peripetije oko uvoza,a ako ne bude ništa ovde,bacam se na uvoz,već sam u pregovorima oko jedne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...