dr.chala 3 Napisano Septembar 25, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=18913&st=180 pozdrav Štromarji Kako to , da še nihèe ni omenil DATUMA - èe mu paše ali ne 21 ali 28.10 in seveda koliko nas bo, da lahko nato poskrbim za jedaèo , pijaèo , ...... rezervacijo prostora , ker se lahko tudi to zgodi , da bi lahko imeli celotno Biljardnico èisto za Štromarje ( odvisno od števila prijavljenih) zato vas lepo prosim malo resnosti in javite Janetki ( naši statistièni sodelavki) vašo prisotnost. Prosil bi vas vse , da s seboj pripeljete kakšne vaše sopotnice ( življenske ali samo obèasne) da nam bo vsem lepše in bolj prijetno. Prosim res napišite predloge !!!! in ob nem se prijavite , da bomo èim lažje speljali ta naš Miting. LP !! Renegade !! alias BILLY Amerika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 25, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozze neko da mi prevede o chemu se ovdi radi...... Zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozze neko da mi prevede o chemu se ovdi radi......Zahvalan! Sta tebe briga? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 26, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozze neko da mi prevede o chemu se ovdi radi......Zahvalan! Sta tebe briga? :mrgreen: STO? :twisted: Jel' mozzda treba da se preselim na forum o "uzgajanju hrizantema"? Ti ce' mi kazzesh! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozze neko da mi prevede o chemu se ovdi radi......Zahvalan! Sta tebe briga? :mrgreen: STO? :twisted: Jel' mozzda treba da se preselim na forum o "uzgajanju hrizantema"? Ti ce' mi kazzesh! :roll: hehehe. Pa aj' kad si navalio 21. ili 28.okt. V-strom okupljanje (2. po redu) u SLO. Nesto mi se cini da vreme nece ici na ruku, bar nama koji smo 500,600km daleko, mada Smajser misli drugacije, pa bih bas voleo da krene da vidim sta ce da se desi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 26, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ....21. ili 28.okt. V-strom okupljanje (2. po redu) Jel ovo neshto kao, na international nivou? Uvek u istom datumu? Jesi li bio na Prvom? Jel ima neki home page o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ....21. ili 28.okt. V-strom okupljanje (2. po redu) Jel ovo neshto kao' date=' na international nivou? Uvek u istom datumu? Jesi li bio na Prvom? Jel ima neki home page o ovome?[/quote'] Dolaze uglavnom ljudi sa SLO i HR foruma. Nema homepage, nisam bio na prvom a nije uvek isti datum. Prvi je bio pre par meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 26, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Janezi nas zovu na druženje uz bilijar,pa se sad predlažu datumi kad bi se našli u Miklavžu kod Maribora cca 120 km od Zg! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...