shoe 130 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi, evo dodje taj sveti momenat i u mom zivotu kad treba da se kupiti novi (polovan) motor... posto sam bulja i jako malo znam a uz to sam jako skeptichan shto u verodostojnost oglasa ili prodavaca a mozda je i nesto jevrejsko proradilo u meni pa se bojim za svoje krvlju i znojem zaradjene pare resih da potrazim pomoc ovde da da znam video sam da je forum prepun slicnih meni koji su vremenom kukali i plakali za pomoc ali rekoh da okusam sreci, mozda vam jos nismo dosadili zanima me prvenstveno da li neko mozda zna nesto o ovom motoru iz subotice? oglas kruzi na netu od decembra? http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=23589&trazi=1&ur=1&model=58&tip=XT&m=Yamaha-XTX660 trbeao sam da odem da ga vidim sledece nedelje ali se nesto sa prevozom i poslom iskombinovalo pa ce to morati da saceka... i druga stvar je da me generalno zanima doticni model u sivoj ili crnoj varijanti od 2004 pa na blize... ako neko zna nekog pouzdanog ? video sam da clan RATKO SX prodaje svoj ali mi je nesto mnogo preshao... mada cu probati da odem do obrenovca da bacim oko hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor iz Obrenovca je kao grom. A od dodatne opreme ima kompletne akrapovice, Givi kofere, stitnike rucki .... i jos dosta nekih sitnica. Uopste neces pogresiti ako ga kupish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Taj Ratkov je bio moj, ja sam ga kupio novog i ugradio sve sto ima na njemo osim kofera, presao sam 30000 sa njim za manje od 3 godine, sve je redovno odrzavano i bio je u vrh stanju. Ako je i on tako odrzavao ne bi trebalo da imas problema narednih 50000km! Inace ti je dobar izbor da uzmes XTX-a, vrh je motor!!! Srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rece Mikica,odlican motor,potpuna servisva istorija,odrzavan veoma dobro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 23, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kupi ga! znash shta sve zhelim da skinem sa njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan wow, hvala na brzim i iscrpnim odgovorima. kako mogu da odbijem da pogledam motor sa ovakvim preporukama jbg preko nedelje radim ali evo vec za vikend cu zvati marka da se izorganizujemo nesto. rusicu bukiram te da idemo zajedno. kao sto sam naglasio kao mladog i zelenog clana uzasno me brine i plasi veeelika predjena kilometraza a bre zar nisi mogo ko svaki posten trgovac da je malo nastemujes i vratis u nazad pa onda da ne razmishljam mozda cu sad lupiti da nije greska u godini 2006? kolko sam gledao obicno su ove nalepnice bile na starijim modelima ? e da akrapovic, je samo jedan (ali vredan) auspuh a ne 2 kao originalna ? jel se tripujem ili je shtitnik motora i ono kod nogu zlatne boje ? hvala vam puno svima ziveli bj bikersi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza je realna,motor je vozen,pazen i mazen! Ulagano je u njega nemilice,hvala bogu,para je bilo i bice jos vise! Dodji pogledaj motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan e da akrapovic, je samo jedan (ali vredan) auspuh a ne 2 kao originalna ? hvala vam puno svima ziveli bj bikersi Tacnije ima dva akrapovica i cuje se kao grom iz vedra neba ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim skoro sigurno u subotu, rusicu ubelezi to u kalendar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 24, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan koleza,kad zavrsis kupovinu ovog skuterceta,da dodjes `vamo na vopi da pricamo nesto o predavanjima mislim,pre ces ti sa tim nego ja sa ovim mojim zverkanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan i da nije greska u godini 2006? hvala vam puno svima ziveli bj bikersi Jeste greska, ja sam ga kupio na sajmu u martu 2005 a sam motor je proizveden krajem 2004. Nemoj da brines za autenticnost, verujem da ga je Marko odrzavao korektno posle mene i da je kilometraza realna, inace te masine imaju keramicke hilzne i prelaze koliko hoces, naravno ako je odrzavan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo price, a malo dela! Sto babica, a kilava beba! Ako sam rekao da je motor veoma dobar,sa dosta dodatne opreme,onda je to apsolutno tako! Ko zeli neka dodje da ga pogleda , kupi , prenese vlasnistvo na sebe i vozi ga kuci! Od prvog dana je u Srbiji ,nije nikakav sumnjivi uvoz i tako to! Ko zeli da dolazi i prosipa mi neke price,onda mu je bolje da i ne dolazi,mrzim smarace! Jedini motor bez greske je nov motor!!!! A sa ovom dodatnom opremom nema boljeg u zemlji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 24, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja ga teram da uzme... nemash problema tj mozhesh neko pivo da mi platish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan pa sorry shto se raspitujem oko necega shto sam razmishljao da kupim...nije da mi 4500 raste na drvetu pa mi je sve jedno nashta cu ih potroshiti posto cu sutra ubrati nove... uz sve to prvi put kupuje motor u zivotu naravno da cu da budem malo skeptican... no necu te vishe smarati, srecno sa prodajom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ????? :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Februar 24, 2009 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan svako hvali svog konja,ali ovaj motor od mog brata "pane" koji je drugi vlasnik,a inace prvi vlasnik je isto sa foruma Mikica "ZUMBUL" stvarno vredi 4500 evra,a to sto je na njemu prava kilometraza to je do samog gazde motora...i sam je mogao da mu promeni i stavi na koliko god hoce km,kao sto se pola motora prodaje...kada se kupuje motor nije bitna kilometraza,vec stanje celog motorcikla....da li je to u pitanju agregat,ogibljenje,ram,elektronika,gume ,prenos...i ostale stvari....dodji pogledaj...provozaj...pa tek onda proceni da li ti odgovara takav motor...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam rekao da je motor veoma dobar,sa dosta dodatne opreme,onda je to apsolutno tako! ??? Tesko ces ga ti daso sa takvim stavom prodati! Motor ti je lep, i ja ga gledam i razmisljam vec par dana, ali iako je XTX na tvojoj strani 4ipo soma su na njegovoj, tako da... I ovde se desava samo da se zna totalna zamena teza! Naime nije vracao kilometrazu covek i to...pa naravno, ni ne treba da je vracas! Ne treba da bude plus to sto je originalna kilometraza, osim u zemlji totalnih indijanaca... Mislim verujem da nije vracana, ali da se to naglasava kao nevidjen plus, i da dize cenu motoru, to je katastrofa totalna. To govori s kakvim prevarantima covek moze da ima posla svaki jebeni dan, i da te je usralo realno ako te niko nije zajebao!!! Sorry, raspisao sam se, stvarno mi se svidja motor, i zelim ti dobru prodaju, a i kupcu lepu kupovinu. Ako je zajednicki imenitelj za to bas ovaj motor, tim pre! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam juce na sajmu da odshmekam novi xtx i mislim da je resheno da ce pasti pre ili kasnije.... verovatn okasniej sobzirom da smaraci nedaju nikakv popust... ono sto me zanima je sledece... da li sediste ili ceo motor moze da se spuste malo ? visok sam 180cm ali mi fali jedno 2-3 cm da lepo dodirnem pod kad sedim na motoru da li je moguce uraditi nesto povodom toga ? zaboravih prodavca da pitam.. pa da ne zivim u neznanju i iscekivanju dok ne odem opet do salona ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Sediste ne moze ali zadnji feder od amortizera je stelujuci. Mozes da ga olabavis da ti bude meksi zadnji kraj i samim tim ce se i malo spustiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima i savetima. Moze LOCK na temu posto sam kupio navedeni motor peace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima i savetima. Moze LOCK na temu posto sam kupio navedeni motor peace Koji si na kraju motor kupio, onaj iz prvog posta? P.S. Neka je sa srecom i puno bezbednih km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan e pa hvala, na kraju sam stavio sve na papir podvuko crtu okrenuo drugaricu zaduzio se i uzeo na sajmu novi crni za 2009-u sreci nikad kraja, samo da prodje sajam pa od ponedljka da ga pokupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uradio si najpametniju stvar, novo je novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 7, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Koleza,gde su slidze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...