hajduk 30 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ko njih radi? Ja sam samo nasao u teletrade-u, ali im oprema stize tek sredinom marta, a ja sam malo nestrpljiv pa me interesuje da li neko to ovako radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan U Guevari imas OJ prekrivace za skutere ,tacnije stitnike za noge ako ti nesto znaci pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuju njihove pantalone, ali hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Baš niko ne prodaje njihovu opremu? Da li neko ima iskustva sa OJ opremom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 15, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš niko ne prodaje njihovu opremu? Da li neko ima iskustva sa OJ opremom? Eno ga baner u vrhu stranice izbija oči. Motoring prodaje OJ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 15, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan OJ prodaje motoring kod autobuske stanice. Ja imam rukavice koje su trajale sezonu pre nego što je kažiprst probio. Imam ranac koji je vrhunski, topla preporuka i torbicu oko struka, isto jako dobra stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Octobar 15, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan OJ oprema je solidna i cena je primerena tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Octobar 16, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nove tj. nekorišćene sa etiketom, pantalone OJ Technopant, OJ jaknu Elite i OJ termo rukavice. Dobio sam po stvarno povoljnoj ceni. Imam buffalo opremu iz pegaza sa kojom sam prezadovoljan i u odnosu na Buffalo, mogu da kažem da je kvalitet izrade stvarno dobar. Da me ne shvatite pogrešno, u ovom cenovnom rangu normalno. Nisam probao u vožnji zato što ću verovatno da prodam pantalone ili da zamenim za ženske (potrebne supruzi). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Cene u radnji na baneru "koji izbija oči" pantalone Tehnopant- 20900din trenutno popust je 10% na ovu cenu jakna Elite- 23900din i 20% popusta na ovu cenu Cene su baš dobre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam OJ prekrivac za noge dok sam vozio skuter i prva liga je. Skoro sam uzeo njihovu ceradu za motor, takodje sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vec tri godine nosim njihovu jaknu i pantalone i prezadovoljan sam. Troslojni su, drugi sloj je potpuno vodonepropusan pa i po kisi ostanete suvi. Lako se odrzava i nakon trogodisnjeg koristenja nema nikakvih ostecenja, niti je neki sav popustio. Preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 17, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Imam OJ Touring pantalone vec nekih godinu ipo, izgurale su proslu zimu, a gurace i ovu, mogu reci da sam stvarno prezadovoljan, OJ imas u motomaniji u YUBC-u ili u Motoringu kod glavne autobuske koji je zvanicni uvoznik kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 19, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Da malo oživim temu sa par pitanja Šta mislite o OJ atmosfere metropolitane seriji? Tj. zanima me jel to ista serija OJ-a kao ranije ili je nešto novo... Konkretno me zanimaju ovi troslojni modeli, jakna OJ ADV i pantalone OJ Navigator? Ako ih neko ima, bio bih zahvalan da napiše neke utiske, pošto nisu baš jeftine u motoringu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 22, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno bi mi značilo da napišete neko ''novije'' iskustvo... Bitno mi je da znam koliko je pouzdano ovo troslojno u nazivu, prema njima, jakna je potpuno vodo i vetro nepropusna i ima i termo uložak. Vidim da je @Mazak rekao da je ostao suv posle kiše, ali može li da izdrži i duži pljusak ili popusti vremenom? Taj sloj je za vodo zaštitu je kao gumificiran, pa ne bi smelo da popusti uopšte. Piše i da su cele (jakna i pantalone) od kordure, što je super, nisu samo ojačanja kao na nekim jaknama. Zanimaju me i najniže temperature na kojima ste vozili ili šta mislite do kojih temperatura bi moglo da se izdrži, pitam jer vozim i motorne sanke pa sam mislio da iskoristim ovo odelo i za to. Nije baš jeftino pa se ne bih zeznuo, ako me razumete... Fala vi... :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 25, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Baš ste bili od pomoći! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...