Guest Beli Napisano Septembar 24, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Kawasaki zx6r 2007!!! http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=3739&Page=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Septembar 25, 2006 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo.. nema sta, ali neznam da li su trebali menjati motor...onaj iz prosle generacije je bio vrh :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim usisnikom izmedju svjetala svi se furaju na Apriliu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Septembar 25, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda... Jedino ne kapiram taj novi kawasaki fazon sa tim extra ruznim farovima... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano Septembar 25, 2006 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Uhh perverzijaa :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 25, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ... Jedino ne kapiram taj novi kawasaki fazon sa tim extra ruznim farovima... :? Pa da! Motor je u principu ostao isti....sem tog "gadnog" :? detalja!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Solidno su poradili na repu motorcikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada malo bolje pogledam, ovaj prednji kraj i nije tako los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 1, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ove bordo-sive kombinacije grozne...jos ruznije nego na ER6 po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 1, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ove bordo-sive kombinacije grozne...jos ruznije nego na ER6 po meni Ja se ne bi bunio ni za bordo-sivi... :twisted: Motor je prelep, a i deluje glomazno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...