DzOkS 1172 Napisano Februar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Nolanovu kacigu, vidite je dole na slikama, jeste stara ali meni treba , nedostaje mi vizir i drzac vizira sa leve strane kacige, ne znam ni koji je model, ne znam ni jel ima u prodaji da se kupi. Ako neko ima da mi proda ili da znacilo bi mi. Unapred hvala Ako neko zna gde ima da se kupi za OVAJ model nek mi javi, sve ponude ostavite ovde pa cu vas kontaktirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8569 Napisano Februar 21, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja slicnu Nolan, model N27, Ivan sa bogoslovije mi je napravio super vizir od klirita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a sta da radim sa ovim drzacem sto mi fali sa leve strane, vidi se na drugoj slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koji je model ove kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa pise na kacigi Nolan F1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa pise na kacigi Nolan F1 pa pise nesto i LEN pa opet.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan neko - nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...