tibor 463 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ako dodjes do temerina, dobro je, na dalje ces biti obavestavan putokazima na putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 9, 2009 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Diskriminacija!!! Neki placate-neki ne placamo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Na vecerasnjem sastanku m.k. EXTREM odluceno je da 15 motora krece iz Smedereva,hvala Arpadu i Denisu na pomoci i trudu da nam obezbede tendu i stolove. Pozdrav i vidimo se Boze zdravlje u subotu oko 14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Diskriminacija!!! Neki placate-neki ne placamo!!! molim te objasni ovu opasku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Na vecerasnjem sastanku m.k. EXTREM odluceno je da 15 motora krece iz Smedereva,hvala Arpadu i Denisu na pomoci i trudu da nam obezbede tendu i stolove. Pozdrav i vidimo se Boze zdravlje u subotu oko 14h ma ko je taj Arpad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Na vecerasnjem sastanku m.k. EXTREM odluceno je da 15 motora krece iz Smedereva,hvala Arpadu i Denisu na pomoci i trudu da nam obezbede tendu i stolove. Pozdrav i vidimo se Boze zdravlje u subotu oko 14h ma ko je taj Arpad??? Nemam pojma ,jedan debeli zuti sto voli LAV pivo vise nego dve mlade madjarice :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan e u to nisam siguran.... veceras je nesto mnogo rano otisao u sator...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na pristojnoj ceni ulaza.Ja planiram dolazak sa suvozačicom imali ko da idemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ica 1 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Osijek-Tenja Hrvatska Motocikl: suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Tenja je u niskom startu jedva čekamo polazak Nadam se da će biti dovoljno graha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jul 10, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim posto sam upravo stigao kuci! Prvo da pohvalim organizatore na odlicnoj dobrodoslici ( ljudi rakija je boli glaaaaaaava - dva puta pio ) Posto sam iz inostranstva ulaz nisam plato xexe! Prostor gdje se odrzava skup je raaaaaj znaci raaaaaaj! Ne znam ni sam sta da napisem jer sam pun utisaka i zao mi je sto nisam mogao da ostanem do nedelje :D E da Tibor mi je rekao da vam svima kaze da kada dodjete do njega samo mu kazite ODE MAJICA--- zna on o cemu se radi!( samo cu vam reci da ima veze sa pivom :D ) Eto pisem vam ujutru kad dodjem sebi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Susret je bio odlican, malopre sam se vratio. Vidimo se sledece godine!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaza zaista skromna. Lokacija je interesantna. Samo da je upekla zvezda nigde lada nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Bili,videli,lepo se proveli i druzili.Mesto na kome je odrzan skup odlicno,ogroman travnati plac,mnogo motora,domacini extra ljubazni i usluzni.Temerinci,samo tako,vidimo sa opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 12, 2009 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan zeleo bih da se zahvalim svima koji su bili i dobrineli atmosferi susreta, posebno gromovima koji su bili extra raspolozeni i izleceni, lalama da zahvalim sto su nas pobedili u vuci konopca, smederevcima koji su sve sto su osvojili, popili....... smederevci zao mi je sto ste otisli tako brzo, ja dosao danas oko 10 ali vec vas nije bilo....... hvala svima! vidimo se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup! Pohvale organizatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ta neeeeema problema... docicete i Vi kod nas pa da pravimo lom zajedno... skup je bio odlican, ja sam se eeeeeextra proveo.... pozdrav za baswing bend... i mc Patriots... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav mojim prijateljima, evo ja cu malko da iskomentarisem susret onoliko koliko se secam ;D Petak vece smo imali malo sletanje u kanal (mislim da je to bio prvi incident i da posle toga nije vise bilo incidenata) momak je ok malo je s*ebo motor(plastike) ali uz srdacnu pomoc motor je sredjen i momak se vrati ziv i zdrav kuci. Malo je kisa smetala ali dobro drustvo i hladno (stvarno hladno) pivo mi je pomoglo da i ne primetim vreme. Subota je protekla u dolasku ekipe koju sam ocekivao i po dolasku krenulo je pijenje i jedenje kao sto vidite na slikama. Dosta motora, atraktivnih motora, zanimljive bajkerske igre, nastup DEVOJAKA ... ali vrhunac je bio kada je u subotu bio striptiz i kada je pored striptizete uletela ona riba na binu i pocela da se skida ;D ;D ;D ;D ;D ;Dvristao sam od smeha ;D ;D ;Dsto je skloniste?! Vatromet je bio zadnje cega se secam... Sledece gotine eto me opet u komsiluku.... Veliki pozdrav i samo napred P.S. Jel moze neka informacija tipa koliko je ljudi bilo, koliko motora....?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravih da kazem da mi je zao sto su neki iz Ljeljence zapalili kuci u petak... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ukratko receno bilo luuuuudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jul 12, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravih da kazem da mi je zao sto su neki iz Ljeljence zapalili kuci u petak... : Jbg, sta da se radi! Sledece godine NEKO iz Ljeljence ce da ostane tri dana (petak-subota-nedelja) : D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno :) Nikako ne propustiti sledece godine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam malo sebi pa da se zahvalim u ime kluba ljudima koji su bili i počastili nas sa svojim prisustvom,nadam se da su se svi lepo osećali i svi stigli kući bezbedno,nemojte nam zameriti na greške ipak je to bilo samo drugi moto show sledećih godina ćemo polako ispravljati nedostatke.Statistiku ću postaviti za koji dan kad saberemo utiske a i slike. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan skup sjajno drustvo, boli glava al bukvalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam malo sebi pa da se zahvalim u ime kluba ljudima koji su bili i počastili nas sa svojim prisustvom,nadam se da su se svi lepo osećali i svi stigli kući bezbedno,nemojte nam zameriti na greške ipak je to bilo samo drugi moto show sledećih godina ćemo polako ispravljati nedostatke.Statistiku ću postaviti za koji dan kad saberemo utiske a i slike. Pozdrav svima. Sve je bilo kao da ceo zivot organizujete zurke i susrete.Svaka Vam cast. Ovaj debeli sto dize ruke je bas,bas odradio posao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno organizovan skup na odlicnoj lokaciji. Ovom prilikom pozdravljam Denisa i Arpada i stvarno sve pohvale na racun svih temerinaca koji su se svojski trudili oko nas i svih gostiju. Odlukom na sastanku kluba resili smo da se podelimo i da ispostujemo i nasu bracu iz MASa u Petrovcu Na Mlavi i nasu bracu po bajku i ljute protivnike MASa u Temerinu ;D Salim se naravno niko nije nikome protivnik ali smo ja i Arpad par puta suceljavali misljenja vezano za MAS i ne MAS,tako da smo odlucili da odemo u Temerin delom clanstva i da pokazemo dobru volju i budemo dobri gosti,a kasnije i dobri domacini. 6 motora (7 bajkera),4 u kolima i moj brat Misa r1 sa Vladom njegovim sinom stigosmo oko 14h u Temerin. Denis (dencse 1) veseli domacin je vec razapeo sator i dovezao kombi za opremu i nestrpljivo ocekivao da stignemo,a mi naravno pogubismo 2 YAMAHE uz put pa smo ih malo cekali i slikali SUZUKI tim. Nasi domacini Denisova supruga,Denis i njegov brat Glavni "krivac" za ovaj odlican skup Arpad-baca bure kao iz katapulta,vezba svaki dan :D Denis je sredio da mu supruga ostane "nebu pod oblake",dok on pije pivo :D Dok je on sam popio toliko piva i malo prilegao da se odmori na livadi sa kamenom ispod glave :D Ovo je samo deo fotografija jer sam se uzdao u profesionalca Denisa koji je jos uvek pod "dejstvom" skupa pa ce mi posalati ostatak slika.... Pozdravljam Armina i Zolija koje sam upoznao u Temerinu. Pozdrav za temerince odlicni ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...