Motorcyclist 25412 Napisano Petak u 11:51 Integrisan, 8269 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da sam gledao ovaj snimak pre 15 godina. Nasao sam ga! Neko je uradio reupload. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25412 Napisano Petak u 11:51 Integrisan, 8269 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16390 Napisano Petak u 14:25 Cool tip, 3258 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Boki se ne bismo uklopili ovde nikako...fali nam kose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11218 Napisano Petak u 18:32 Drug član, 3459 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Eh, lepa vremena, dragi ljudi... Mnogih više nema. Davno to beše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10142 Napisano Petak u 21:03 Ne silazi, 3401 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako dobra emisija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...