BokyBoy 25845 Napisano Septembar 24 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 3054 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport, Suzuki Hayabusa Limited Edition Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam zadnje plocice Nissin, mislim da su semi sinter, za Kawasaki zzr1400, mislim da odgovaraju za jos dosta modela, proverite da li odgovaraju i za vas motor. Plocice su kao nove, posluzice nekome barem sezonu, Promenio Septembar 24 član BokyBoy 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10416 Napisano Septembar 24 Ne silazi, 4122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ..to ide samo na ove slabije modele kawasakija.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8814 Napisano Septembar 24 Ne silazi, 3751 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene to novo samo u kutiji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...