Vuk Ducati 1 Napisano Septembar 23 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani motoristi, želim vam dobro veče! Nov sam član i želeo bih da vas sve pozdravim! Imam poteškoća u pronalaženju odzračnog zavrtnja za cilindar kvačila od Ducatija Multistrade 1000 ds. Prihvatam predloge i sugestije! Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10984 Napisano Septembar 23 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u klub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3604 Napisano Septembar 24 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probusio saraf, urezao navoj i zavrnuo sisicu. Bitno je da strugar napravi sic za sisicu, a ne samo da probusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10984 Napisano Septembar 24 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Vuk Ducati je napisao: Poštovani motoristi, želim vam dobro veče! Nov sam član i želeo bih da vas sve pozdravim! Imam poteškoća u pronalaženju odzračnog zavrtnja za cilindar kvačila od Ducatija Multistrade 1000 ds. Prihvatam predloge i sugestije! Pozdrav! Inace , sinoc ti kucam ovo, i razmisljam da napljujem bratine , jer 3,5 meseca cekam deo... Danas stize mail.. Sad bio duzmem.... Izlazim iz kluba ... [/url ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8460 Napisano Septembar 24 Drug član, 3182 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je obicna sisica koju mozes uzeti na pijaci Bubanj Potok, ima ih u 3 velicine.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10984 Napisano Septembar 24 Ne silazi, 2889 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Bigor je napisao: To ti je obicna sisica koju mozes uzeti na pijaci Bubanj Potok, ima ih u 3 velicine Nece bas biti... Eno moj slucaj , u temi kawasaki gtr .. Ista , al nije ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...