VLAD81 2555 Napisano Septembar 14 Drug član, 579 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 945 Napisano Septembar 19 Zainteresovan, 313 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ево слике како изгледају моје команде, мало касним извињавам се... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanBRE 21 Napisano Septembar 21 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 9. 2026. at 21:40, aca-ks je napisao: Ево слике како изгледају моје команде, мало касним извињавам се... Hvala kolega! Znači taj rad. Video sam nešto na tvojim slikama kako je rađeno. Ima i opcija za prebacivanje na nožnu, prednja i zadnja da budu na papučici. Ne znam koliko je ta opcija pametna. Sve se podesi odnos kočenja (70:30 i sl) samo ne znam da li mi je to pametno da radim jer postoji opcija da mi presade palac i produže domali, valja mi da osetim prednju kočnicu... Nisam pametan... Velkro traka (čičak) mi se sviđa kao detalj. S tim što moram i rukavicu da kratim i još što šta. Razmišljam o throttle rocker kao dodatnoj pomoći. Promenio Septembar 21 član SlobodanBRE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 945 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 313 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, SlobodanBRE je napisao: Hvala kolega! Znači taj rad. Video sam nešto na tvojim slikama kako je rađeno. Ima i opcija za prebacivanje na nožnu, prednja i zadnja da budu na papučici. Ne znam koliko je ta opcija pametna. Sve se podesi odnos kočenja (70:30 i sl) samo ne znam da li mi je to pametno da radim jer postoji opcija da mi presade palac i produže domali, valja mi da osetim prednju kočnicu... Nisam pametan... Velkro traka (čičak) mi se sviđa kao detalj. S tim što moram i rukavicu da kratim i još što šta. Razmišljam o throttle rocker kao dodatnoj pomoći. Чичак трака је за мене најбоље решење пошто ја нмг уопште да стегнем прстима а и рука виси сама по себи пошто немам никакву контролу над њом. Деси се на већим брзинама да крене да се одлепљује али теби то не би био проблем јер не возиш Р... Једном приликом на неких 160-170 ми се одлепила рукавица мислио сам оде рука, али срећом шрафови у рамену су добро стегнути :)) Саветовале су и мене колеге за ножну али сам се ја ипак одлучио да све команде буду "горе". Овде у Кш имам друга који има исти проблем као и ја, такође и он је пре пар година пребацио команде на Дајтони 675 на исти начин као и ја али је у међувремену због породице продао мотор Пс. Сетих се, мени су сада продали неку чичак траку са лепком са доње стране, ср**е живо, на великим температурама се лепак разгреје и улепи све рукавицу, такође одлепљује се од кормана, увек заборавим када идем до града да купим класичну траку јер је доста боља. Такође уколико радиш као ја, одеш код неког кројача, обућара, да ти ушије чичак на рукавицу, ја сам лепио раније супер лепком и због тога ми се често одлепљивало и нервирало. Ја као додатно осигурање ставим ону траку око зглоба што користе ови бодибилдери да би ми шака стојала право у односу на подлактицу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...