Abi 3195 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mi je danas stigla, pisao u temi "sta vas je danas iznerviralo" Kaciga mi se svidela, kupio je na popustu u fc-moto (100e + postarina i ako narucujete u EU), izasla me je 125e, prodajem je za 12.900din ili 110e. Nazalost i ako se vodi kao XL velicina, ovo je vise L, cak bi i M verujem mogao da prodje. Probao je par puta danas kuci (naravno sa potkapom) i u neverici i razocarenju sto mi glavudza ne moze stati lepo u nju ide dalje. Sve nalepnice su na njoj, sve je tu, nova, danas stigla. Ima suncani vizir, naravno glavni vizir je providan, itd. Promenio pre 49 minuta član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2564 Napisano pre 53 minuta Drug član, 1704 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan CF Moto? Šta radi kineski marketing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3195 Napisano pre 52 minuta (promenjeno) Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da se tamo prave (nisam proveravao), ali sam je kupio bas u FC-Moto.de kao njihov brend *Edit, vidim da sam se zeznuo u naslovu, greska FC-Moto Hawk EVO-X Helmet black matt/grey/white ► shop now at FC-Moto WWW.FC-MOTO.COM Buy FC-Moto Hawk EVO-X Helmet black matt/grey/white online ✓ premium brands ✓ fast shipping ✓ wide selection at FC‑Moto Promenio pre 50 minuta član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...