AlekShu 638 Napisano Sreda u 07:08 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, tibor je napisao: Zamolio bih te da se raspitas. Mesas stvari. Ti pricas o klubu Brother Forever, i jeste takva situacija sa njima. A mi, BROTHERS MC smo pravili 20 godina od osnivanja kluba u Komuni na Petrovaradinu. Datum zakazali jos u februaru kad se jos nije ni znalo da ce picousti nakaviti dolazak za NS. Za rodjendan smo trazili deo tvrđave, ili bazene na sajmištu, ali nismo dobili jer Bože moj ne obilazimo mitinge pa je pao dogovor sa Komunom koja nema veze sa vlašću (koliko smo upoznati). Moto Unija Vojvodine, je organizovala zatvaranje sezone, i pravili su defile kroz grad, pitali nas da krenu od nas a zavrse na Sajmu, te smo pristali. Ali oni su posebna prica.... U tom slučaju, moja greška, izvinjavam se, imam pogrešne informacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10715 Napisano pre 10 sati Drug član, 2065 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Obradovao me je entuzijazam naših dragih sugrađana širom lepe Srbije koji satima stoje u redu kako bi potpisali studentsku listu. Da budem iskren, nisam ništa manje ni očekivao. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25244 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8195 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da u raspad drzavi trenutno ima problema sa overom potpisa studenata kod notara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1240 Napisano pre 9 sati Sindikat Samostalni Jahač, 409 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Odem danas na zakazano mesto da se potpišem ,kažu ljudi nije došao notar ,pokušavaju da reše i nađu nekog drugog.Svratiću malo kasnije da vidim kakva je situacija.Borča .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...