shomysss 7 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Naime poceo je ceo auspuh da mi propada ali ja mislim da mu jos ima spasa ,da pojasnim:u jako losem stanju su mi cevi koje idu iz motora do dela gde se spajaju dva auspuha!Mislio sam da ih zamenim(da ih isecem na spoju i stavim druge) ali ne znam gde da kupim niklovane cevi i dihtung auspuha??????Ako znate gde recite ili ako znate ko od majstora to moze da mi zavrsi????HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa cevi bi mogao da uradis u najobicnijem servisu za auspuhe, oni sto rade za kola... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i ja razmisljao ali da li oni imaju niklovane cevi ???To je sad pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ida nadjes hromirane cevi na varovima ce da izgore.Jedino prohromske,ali su dosta skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najjaca stvar ja imam dve prohromske cevi tog promomera ali kazu da je problem to saviti, i na samom ulazu u motor (na kraju cevi) imam kao neki prsten koji sluzi za pricvrscivanje cevi za motor i to ne znam kako da napravim ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najjaca stvar ja imam dve prohromske cevi tog promomera ali kazu da je problem to saviti, i na samom ulazu u motor (na kraju cevi) imam kao neki prsten koji sluzi za pricvrscivanje cevi za motor i to ne znam kako da napravim ??? Izmeri dimenzije tog prstena i napravi crtez.E onda sa tim crtezom odes do nekog metalostrugara da ti napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri dimenzije tog prstena i napravi crtez.E onda sa tim crtezom odes do nekog metalostrugara da ti napravi. Jel si mislio da mi on napravi i navuce taj prsten na moju cev????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne.Nego ti on napravi taj prednji deo cevi tj. prednji deo apuspuha, pa onda odneses da taj deo zavare na stari auspuh, pa sve to lepo ofarbaj ili hromiraj ponovo. Nije jeftino, ali je mnogo jeftinije od kupovine novog auspuha od 200e i vishe. Mada moze i ta tvoja varijanta....napravis taj prsten istih dimenzija i na istom delu ga navuces i zavarish sa svih strana lepo.Ali to mora da bude bas pedantno odradjen posao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala javljam sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Nabudzio sam auspuh ali imam problem sa Dihtungom!Naime na svakoj cevi na ulazu u motor imam po dva metalna dela na koje ide prsten koji se srafi na motor i tako ga pritezem medjutim meni je to istrulilo!Da li neko zna gde to da kupim?????U auspuh servisu kod mene nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Premeri precnik i javi imam dosta takvih podloski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...