Ševa iz Noćne More 4 Napisano pre 8 sati (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: 1993 Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Polako sam počeo da sređujem sitnice oko Honde pa sam stigao da ove tačke. Menjač radi sve normalno sam po sebi ali nožna poluga ima malo veći luft koji me baš nervira u pecanju neutrala . Da li je moguće nekako pritegnuti to ili ako može nova da se uzme. Hvala Promenio pre 8 sati član Ševa iz Noćne More Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2538 Napisano pre 8 sati Drug član, 1549 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Dobio je luft kod noseceg srafa poluge. Taj m10 za 13 kljuc. Tu se ojede materijal. Imas dve opcije da skines i vidis sta se ojelo i stavis tanak lim savijen u krug ili da ti strugar ostruze cauru sto je bolje resenje. I da sve to napasujes kako valja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...