Mariojla 38 Napisano Ponedeljak u 09:55 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ducinac je napisao: Dobro nam dosla, lep motor, jos lepsi kraj Jel ovo negde gore oko Prvomajske? Nije, kod parka/KBCa. Hvala lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mariojla 38 Napisano Ponedeljak u 09:59 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Peppermint je napisao: Ženski deo foruma se raduje za pojačanje, želim ti puno bezbrižnih kilometara, ljubav prema mezimici već imaš, verovatno i mišljenje o našim momcima na forumu (fini su to momci iako ponekad, samo ponekad, ne deluje tako ), ovde podrške nikada ne manjka tako da slobodno pitaj, predlaži, piši iskustva. Vidimo se na nekoj zajedničkoj vožnji koju će valjda uskoro da organizuju Fini suuuu... K'o da svaki dan prolaze pored finske ambasade Šalu na stranu, jedan me i jeste ubedio da se pridružim forumu (@markommarko, khm khm), a ne samo da virim iz off-a Hvala na lepim rečima, drago mi je da je sve veći broj ženskih vozača i mašnica na kacigama (moja ne može, flip-back) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3673 Napisano Ponedeljak u 12:16 ODUSTO OD DIJETE, 3045 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšinice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1430 Napisano Ponedeljak u 12:38 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ducinac said: Dobro nam dosla, lep motor, jos lepsi kraj Jel ovo negde gore oko Prvomajske? Dobrodošla Tipujem na Vrtlarsku, rođen sam prekoputa u KBC . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mariojla 38 Napisano Ponedeljak u 13:15 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Гоша je napisao: Dobrodošla Tipujem na Vrtlarsku, rođen sam prekoputa u KBC . Jeste, medju zgradama, nego u sekundi nisam mogla da se setim imena ulice Hvala na dobrodošlici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2309 Napisano Ponedeljak u 15:52 Drug član, 648 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro dosla,i dobro donela na forum. Pridruzujem se ostalima koji kazu da nisu videli ovaj motor...ja do sad nikada motor izgleda zanimljivo...Neka te sluzi na radost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1624 Napisano Ponedeljak u 17:06 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav koleginice i dobrodosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...