mjoe 60 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: NBG Motocikl: MT07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Trenutno vozim MT07 i velika vecina tih voznji je po gradu ili voznje radi uzivanja pa mi prostor za prtljag prakticno ne treba. Ne zelim da imam glomazne nosace kofera i kupujem kofere da hih ih koristio 2 puta godisnje a ostalo vreme mi smetali na motoru. Da li neko ima predlog za neke bisage ili nesto slicno sto se lako stavlja i skida po potrebi a prakticno je na naked motoru? Inace, imam Kappa nosac zadnjeg kofera i bocne nosace kofera za MT koje sam skinuo sa motora i planiram da ih dam nekome za simbolicnu cifru. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 378 Napisano Jul 19 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 7. 2026. at 15:35, mjoe je napisao: Pozdrav svima. Trenutno vozim MT07 i velika vecina tih voznji je po gradu ili voznje radi uzivanja pa mi prostor za prtljag prakticno ne treba. Ne zelim da imam glomazne nosace kofera i kupujem kofere da hih ih koristio 2 puta godisnje a ostalo vreme mi smetali na motoru. Da li neko ima predlog za neke bisage ili nesto slicno sto se lako stavlja i skida po potrebi a prakticno je na naked motoru? Inace, imam Kappa nosac zadnjeg kofera i bocne nosace kofera za MT koje sam skinuo sa motora i planiram da ih dam nekome za simbolicnu cifru. Unapred hvala! Zadnja repna torba, sa Temu bočne torbe koje pričvrstiš na bočne nosače ili tank torba kojih ima raznih veličina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 421 Napisano Jul 21 (promenjeno) Zainteresovan, 206 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam bocne nepromocive bocne torbe SW Motech Blaze sa svojim originalnim nosacima i kisnim unutrasnjim vrecama.Nosaci vrlo prakticni,skidaju se na klik kada se torbe ne koriste .Bile su na Yamahi FZ1,komplet torbe i nosaci 200 Eu,stanje kao novo Yamaha Fazer SW Motech Blaze bocne torbe sa nosacima - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM SW Motech Blaze nepromocive i prosirive bocne torbe za motocikl sa originalnim tipskim nosacima za Yamahu Fazer. Torbe su u stanju kao nove, imaju i originalnu nepromocivu... Promenio Jul 21 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...