ZEMZEM 3665 Napisano Jul 9 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 3045 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nova nenošena meš jakna DAINESE Hydraflux 3 air D-DRY. Veličina 50, mislim da je to neki M. Jakna ima kišnu postavu koja se lako skida.Ovo d-dry je mislim kao goretex membrana. Tako nešto mi stoji u glavi da su mi objasnili kad sam kupovao pantalone sa tom membranom. Cena 160E. Promenio Jul 9 član ZEMZEM 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3665 Napisano Jul 10 ODUSTO OD DIJETE, 3045 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvežim oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3665 Napisano Nedelja u 07:04 ODUSTO OD DIJETE, 3045 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 150E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16256 Napisano Nedelja u 07:24 Cool tip, 3255 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ti uzeo za sebe velicinu M...Optimisto...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2262 Napisano Nedelja u 13:31 Drug član, 642 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 7. 2026. at 13:56, ZEMZEM je napisao: Nova nenošena meš jakna DAINESE Hydraflux 3 air D-DRY. Veličina 50, mislim da je to neki M. Jakna ima kišnu postavu koja se lako skida.Ovo d-dry je mislim kao goretex membrana. Tako nešto mi stoji u glavi da su mi objasnili kad sam kupovao pantalone sa tom membranom. Cena 160E. Ja sam mali al to mi malo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3665 Napisano Nedelja u 14:16 ODUSTO OD DIJETE, 3045 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, sashac je napisao: Da li si ti uzeo za sebe velicinu M...Optimisto...? Jesam uspeo da siđem ispod 100 ali nije moja, drugar u Italiji bio optimista i prosledio meni. Kaže ako je mala prodaj. Jesam se ponadao da malo uvučem stomak ali nije pomoglo to sa uvlačenjem . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2262 Napisano Nedelja u 15:05 Drug član, 642 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, ZEMZEM je napisao: Jesam uspeo da siđem ispod 100 ali nije moja, drugar u Italiji bio optimista i prosledio meni. Kaže ako je mala prodaj. Jesam se ponadao da malo uvučem stomak ali nije pomoglo to sa uvlačenjem . Pa za kolikog coveka je ta jakna? Ja nosim L Dainese Mesh...83kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2814 Napisano Nedelja u 16:55 Drug član, 1670 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe je 52 od Dainese-a, ova veličina 50 je za čoveka oko 70-75 kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...