ghostrider323 61 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi protektori za ovaj model jakne ako neko ima neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2481 Napisano pre 22 sati Drug član, 1508 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi na buvljacima. To su univerzalni protektori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1466 Napisano pre 21 sati Drug član, 872 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih ja dosta. Ako ti odgovaraju, pokloniću ti koliko ti treba. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 61 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016, treba mi za laktove, ramena i ledja ne moras da mi poklonis dogovoricemo se za neku cenu hvala u svakom slucaju nadam se odgovaraju za ovaj model jakne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1466 Napisano pre 11 sati Drug član, 872 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su protektori uglavnom isti ili slični za sve jakne. Slikaću ti za dan dva, samo da dodjem kući. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 61 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 ok slikaj kad stignes mozda i odgovaraju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...