mixa 1036 Napisano Septembar 24, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tako su zavrsile kvalifikacije,a na samoj trci Capirossi ih je poder`o,pol pozicija,vodio citavu trku,na pocetku Melandri ga je pratio,ali jedno kocenje se zezno i od tada,malte ne usamljen,ostavio je i Rossija iza sebe preko 4 sekunde. Poredak prvih 5 na kraju: 1.Capirossi 2.Rossi 3.Melandri 4.Gibernau 5.Hayden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 24, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A evo kompletnog konacnog poretka i trenutne tabele: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 24, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Postaje sve zanimlivije, ostalo je jos dve trke a pobednik.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Septembar 25, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Au, kako mi je krivo sto je Hayden dobio taj poen vise kad Nakano omrcio... Uh... No, u doktora mi verujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ove sezone osvoji titulu , sledece ne okaci kacigu o klin dozivece bruku i sramotu sa kojom ce da ponisti svu slavu koju je stekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Septembar 25, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ove sezone osvoji titulu ' date=' sledece ne okaci kacigu o klin dozivece bruku i sramotu sa kojom ce da ponisti svu slavu koju je stekao.[/quote'] Rossi? Ne vidim kako moze da ponisti svu slavu koju ima, pa taman ako bi na svakoj trci bio poslednji i to tako cele sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 25, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Srbija brale, mi n'umemo da oduzimamo, samo da sabiramo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 25, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce Dotore da pokupi i sada titulu,nekako mi Hayden,nija bas sjajan,a ovaj se mali Italijancic zalaufao,tako da mislim da je titula,malte ne neminovnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 26, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako Rosi bude sampion, bice jedina osoba koja je osvajala titulu u klasi 1000ccm tako da to tesko da moze da se ponisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ove sezone osvoji titulu ' date=' sledece ne okaci kacigu o klin dozivece bruku i sramotu sa kojom ce da ponisti svu slavu koju je stekao.[/quote'] Rossi? Ne vidim kako moze da ponisti svu slavu koju ima, pa taman ako bi na svakoj trci bio poslednji i to tako cele sezone Lako brate, najbolja stvaru sportskoj karijeri je povuci se neporazen, ili neizblamarin.Mislim da je vreme da digne sidro iz MotoGP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Septembar 26, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ima on jos da vozi Dirty. Vec je potpisao za Yamahu za sledecu sezonu, a onda cemo da vidimo. Prelazni rok bi mogao biti zanimljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ima on jos da vozi Dirty. Vec je potpisao za Yamahu za sledecu sezonu' date=' a onda cemo da vidimo. Prelazni rok bi mogao biti zanimljiv.[/quote']Znam da je postpisao, cisto razmisljam kako bi ja na njegovom mestu.Ostace u Yamahi da razbije novi agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 26, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Moje mislenje je da ce on ostati jos nekoliko godina voziti. To je njihov zivot, oni ne mogu bez toga. Vidi Shumahera kao primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...