Zlatko LA 3047 Napisano Jun 11 Drug član, 1327 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ploču iz naslova, ako neko ima nek ponudi slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 627 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ovo odgova imam ja.novi sadSent from my SM-A556E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9708 Napisano Jun 11 Ne silazi, 3890 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolegi ne paše, meni bi isto valjalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3047 Napisano Jun 12 Drug član, 1327 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno, taman posla. Svakako cekam odgovor kolege koji se javio prvi. Poenta je da svi nadjemo sto nam treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 258 Napisano Petak u 20:32 Zainteresovan, 183 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3047 Napisano Petak u 21:51 Drug član, 1327 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam čekao da kolega pronadje svoju, setio sam se kofera koji mi je dao prijatelj, neupotrebljiv kofer totalno. Čik pogodi, na sebi je imao monokey ploču. Tako da je sve završeno bez dodatnih troškova. @Banišahvala puno u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...