wulfy 209 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da danas vozim, (daljni tekst neka ne čitaju vlasnici BMW-a i Moto Guzzia, oni neka samo gledaju slike) mislio sam samo da operem lanac, a kako to radim savakih 1.000 km nije nešto ni prljav. Gledam oko sebe ... i odluka pada, lanac se mora zaprljati, da ga ne perem bez veze ma, može da se vozi, ipak je sunčan dan, šta je to malo bljuzgavice, obući ću kišno odjelo... Daje nema teksta, prilažem fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Februar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas lijepo, ali gdje jeBudva za mene mjesta nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6370 Napisano Februar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi wulfy, ovde zakrkalo i poledilo...a putare, kao i obično, iznenadio sneg u februaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kad je zadnji put budva videla sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da volis da se vozis, ali po snegu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Februar 20, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam vikendicu u Lapcicima i tamo su trenutno moji matorci. Cuo sam se sa njima i rekli su mi za ovo zimsko iznenadjenje. Sada tek vidim koliko snega ima dole. Ovako nesto nije odavno bilo... Vidjao sam letos tvoj motor u Budvi, da li si ga prodavao ili to ipak nije bio tvoj? Ovaj sto sam ja video, u septembru je bio na prodaju. Ja sam dole bio celo leto i dosta sam kilometara prevalio sa drugarom koji ima isti motor kao tvoj, samo je njegov crvene boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeepo Wulfy ! Uhhhhh nista od dolaska u Kotor sa motorom !!! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan kad je zadnji put budva videla sneg Doneli im Rusi Leeepo Wulfy ! Uhhhhh nista od dolaska u Kotor sa motorom !!! :'( Da imas KTM a mogao bi sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan kad je zadnji put budva videla sneg Doneli im Rusi Leeepo Wulfy ! Uhhhhh nista od dolaska u Kotor sa motorom !!! :'( Da imas KTM a mogao bi sigurno Ahahahahaahahahahaha ! hebiga ! ukrascu ga od komandanta !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan lepa ti je aprilia ko slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Wulfy za podeljene utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam vikendicu u Lapcicima i tamo su trenutno moji matorci. Cuo sam se sa njima i rekli su mi za ovo zimsko iznenadjenje. Sada tek vidim koliko snega ima dole. Ovako nesto nije odavno bilo... Vidjao sam letos tvoj motor u Budvi, da li si ga prodavao ili to ipak nije bio tvoj? Ovaj sto sam ja video, u septembru je bio na prodaju. Ja sam dole bio celo leto i dosta sam kilometara prevalio sa drugarom koji ima isti motor kao tvoj, samo je njegov crvene boje. To je ta Aprilia, samo što tada u septembru još nije bila moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem da verujem u cuda. Pazi, stvarno sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaahahahahaha ! hebiga ! ukrascu ga od komandanta !!! ;D ;D ;D Atako vojnice,ovo ce te kostati kompilacije Dramma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 12, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaahahahahaha ! hebiga ! ukrascu ga od komandanta !!! ;D ;D ;D A tako vojnice,ovo ce te kostati kompilacije Dramma! No problemos !!! napravio novi mix za tebe komandante ! winter groove ! ;D dnb baby dnb !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...