AcoHonda 77 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moto pantalone marke SHIFT , Pantalone su kao nove nisu nikada nošene, veličina XXXL. cena 70e kontakt 0691054411 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 77 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su mi velike nove nisu nošene, cena 50 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12112 Napisano pre 5 sati Hronični Motociklopata, 7910 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok, težak? ili neke mere pantalona, širina oko struka, dužina nogavica u sredini... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 77 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Obim struka 115cm, Dužina nogavice spolja 118 Dužina nogavice unutrasnja 92 ja sam visok 190 cm težak 120kg , pantalone su mi dobre u struku ali su mi malo duže Promenio pre 4 sati član AcoHonda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...