Mali Ika 255 Napisano Maj 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme da se opraštam od svog motora Služio me je savršeno, nadam se da će i budućeg vlasnika podjednako ispoštovati. Motor je održavan kod kocke, kupljen sa 23000. Za forumaše popust Kawasaki Ninja 250R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Ninja 250R, 2008. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 35600 km, Novi Beograd. Cena 2.650 € -... Promenio Maj 23 član Mali Ika 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 577 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor al su mi dosta skupe ove Ninja 250r za to sto jesu, maltene ista cena kao 650. Naravno nista protiv tvog oglasa, ok je cena u poredjenju sa ostalima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 255 Napisano Maj 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 5. 2026. at 0:16, Djeronimo je napisao: Lep motor al su mi dosta skupe ove Ninja 250r za to sto jesu, maltene ista cena kao 650. Naravno nista protiv tvog oglasa, ok je cena u poredjenju sa ostalima. Znam, meni je isto razmisljanje bilo kad sam kupovao. Moj oglas samo prati trziste. Zaboravio sam da napisem u gornjoj objavi, za clanove foruma popust. Promenio Maj 26 član Mali Ika 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6419 Napisano Maj 26 Drug član, 1502 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pamtim, godinama unazad te Nindže su 2500 EUR i preko, ako Peda može da košta skoro 2 soma, može onda i stara Kawa da drži cenu. Motor ti je k'o čaša. Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 255 Napisano Nedelja u 10:50 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, otisao za Novi Sad. Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...