Daniel68 295 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima bolje ali ja sam zadovoljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 594 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Jesu ovo patike s Temu-a? , @Daniel68 Ne mislim nipodaštavajuće. Stvarno me zanima kvalitet. Video sam ih ali nisam imao hrabrosti da ih poručim. A jaknu recimo jesam Promenio pre 10 sati član VelikaBeba Dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 295 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da sa Temu-a. Bio sam i ja malo u nedoumici ali za te novce bolje su od tih što ima kod nas za 13 do 15 hiljda. Veličina isto odgovara broju koji inače nosiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...