MladenV 135 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je nasa posta tako divna, i tako divno se ohodi prema paketima, u putu su cizme pukle i rekao sam kupcu da mi ih vrati. Nemam nameru da se napinjem sa postom, stoga cizme idu kao poklon ili humanitarni sms. Pukotina je leva cizma gore, gore kod znaka. Pozeljno licno preuzimanje 41 broj, meni sa 42 odgovaraju. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 174 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: CRF 300 Rally, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se ako nisu otišle. Moj broj, a uvek sam raspolozen da saljem humanitarne sms-ove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 135 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze, javi mi se na pp da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...