Jump to content

Moto Zajednica

Pressure sensor Ducati Diavel

Recommended Posts

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Ducati Diavel

Pozdrav drustvo, danas sam vozio po malo "boljem" asfaltu i u toku voznje mi je iskocila greska za pressure sensor, malo sam istrazivao, pretpostavka je da je map senzor koji se nalazi negde ispod rezervoara. Moguce da je stradao, ali postoji mogucnost da je od truckanja od silnih rupa nesto iskopcalo, pa da vidim ima li neko iskustva sa tim, da li mu se moze prici nekako bez skidanja rezervoara da osmotrim situaciju pre nego sto ode kod nekog strucnijeg 😀

Motor se ponasa normalno, lepo radi u leru i lepo prima gas. Ducati Diavel 2012

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4784 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Провери дали је црецо са давача спало или можда од стсрости напукло. Има два црева са леве стране мотора, по једно црево на сваку усисну грану тј. манжетну. 

Напомена ако мотор има Термањони топове највероватније да има и рачунар за исте тако да ће мотор да ради како треба, али ће да троши више

Али може да се деси од лошег горива да се напуни црево од давача и да исти пријави грешку. Све у свему треба да се пеикључи на дијагностику и да се види тачно који давач пријављује грешку 

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja