Vojin125 10 Napisano Subota u 19:28 U prolazu, 28 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, danas sam vozio po malo "boljem" asfaltu i u toku voznje mi je iskocila greska za pressure sensor, malo sam istrazivao, pretpostavka je da je map senzor koji se nalazi negde ispod rezervoara. Moguce da je stradao, ali postoji mogucnost da je od truckanja od silnih rupa nesto iskopcalo, pa da vidim ima li neko iskustva sa tim, da li mu se moze prici nekako bez skidanja rezervoara da osmotrim situaciju pre nego sto ode kod nekog strucnijeg Motor se ponasa normalno, lepo radi u leru i lepo prima gas. Ducati Diavel 2012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6525 Napisano Nedelja u 17:54 Drug član, 578 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Samo Mali Ćaća može da ti da savet. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 11639 Napisano Ponedeljak u 01:58 Drug član, 4784 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Провери дали је црецо са давача спало или можда од стсрости напукло. Има два црева са леве стране мотора, по једно црево на сваку усисну грану тј. манжетну. Напомена ако мотор има Термањони топове највероватније да има и рачунар за исте тако да ће мотор да ради како треба, али ће да троши више. Али може да се деси од лошег горива да се напуни црево од давача и да исти пријави грешку. Све у свему треба да се пеикључи на дијагностику и да се види тачно који давач пријављује грешку 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojin125 10 Napisano Ponedeljak u 11:42 U prolazu, 28 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, javljam sta sam ustanovio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...