Dzoni1991 117 Napisano April 17 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super adventure S Prijavi odgovor kao problematičan Usao sam u druzinu narandzastih, imate li nekih preporuka u Beogradu tj krstenih majstora koji rade sa novijim KTM motorima. Do sad odrzavan u ovlascenom servisu ali bih svakako voleo da imam ,,zlu ne trebalo'' nekog ko je pouzdan i dobar za odrzavanje. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6581 Napisano April 17 Svakom po zasluzi, 12500 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ЖЕЉКО "Зехстрееме", +381 65 9990199 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 117 Napisano Subota u 14:59 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super adventure S Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Arakis said: ЖЕЉКО "Зехстрееме", +381 65 9990199 Ovo? Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6581 Napisano Nedelja u 08:19 Svakom po zasluzi, 12500 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 117 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super adventure S Prijavi odgovor kao problematičan Culi smo se, hvala cika Rajko Sad mi je u Delti ali posto izlazi iz garancije, verovatno cu nastaviti kod Zexa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...