Motorcyclist 23329 Napisano pre 13 sati Integrisan, 7489 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da je raspolozen da ode do servisa Moto-bike? Zvao sam ih za dihtunge karburatora za kosilicu Thorp th46p, nove nemaju ali ako bih nailazio u Kac mozda imaju polovne od rasturenih u servisu. Pa bih se oduzio u platio sta treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9292 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Ne silazi, 3745 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Do kad radidu? (Banatski dudativ) Promenio pre 12 sati član Andrej_Hotstepper 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23329 Napisano pre 11 sati Integrisan, 7489 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: Do kad radidu? (Banatski dudativ) I Bachki je. Opste je poznato da su Englezi DO i DOES maznuli od nas Rade do 17h radnim danima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6927 Napisano pre 4 sati Drug član, 2860 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim, javljaj se ujutru do 8:30, ako ti znaci, oko 09h je Laki kod njih, skljuplja nam nesto delova, pa da pokusamo da pokupimo i to tvoje. A posle cemo ti i ja lako da se organizujemo. Ali me cimaj na tel. 0600903000 Znam da imas ali za svaki slucaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...