mr.smith 0 Napisano pre 10 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: None Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raja, novi sam na forumu. Naletih jeftino na jaknu iz naslova, zanimaju me vaša iskustva, da li da pazarim ili ne, prodajna cijena joj je oko 250 eura. U principu vidim da je mesh jakna, ljetna, dolazi sa kišnom postavom, pa me zanima samo koliko se može koristiti u toku godine i da li je isključivo za ljeta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 28 Napisano pre 2 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Cena i nije baš povoljna, više je normalna cena za Balkan. Nemam tu ali imam sličnu. Ispod 15C hladno, idealno oko 20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 562 Napisano pre 47 minuta Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Revit letnju jaknu bez kisne postave,neupotrenljiva ispod 20 stepeni,doduse obavezno kada leti vozim obavezno imam u rancu softshell duks Koji obucem ispod Ako me uhvati mrak I padne temperatura.Kisnu postavu ne probija vetar Tako da je verujem da je upotrebljiva do 15 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...