Tvojakeva69 2 Napisano pre 11 sati U prolazu, 1 post Lokacija: . Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege. Kupujem gs 1200 ili zx12r ukoliko neko ima na prodaju. Moze i A i B model, nije bitno. Gs moze do 9.500€ Ukoliko nekom odgovara zamena, mogu da ponudim audi tt mk2 kabrio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23185 Napisano pre 7 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2861 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport '16 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Tvojakeva69 je napisao: Zdravo kolege. Kupujem gs 1200 ili zx12r ukoliko neko ima na prodaju. Moze i A i B model, nije bitno. Gs moze do 9.500€ Ukoliko nekom odgovara zamena, mogu da ponudim audi tt mk2 kabrio. Srecno u potrazi al 12-icu tesko da ces naci dobru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3053 Napisano pre 4 sati Andragog, 5609 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Na oglasima GS1200 i FZ6S svaki drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tvojakeva69 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 1 post Lokacija: . Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BokyBoy je napisao: Srecno u potrazi al 12-icu tesko da ces naci dobru... Svestan sam, bas zato sam i pisao ovde nadajuci se da ce neko ponuditi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tvojakeva69 2 Napisano pre 1 sat U prolazu, 1 post Lokacija: . Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, srbac je napisao: Na oglasima GS1200 i FZ6S svaki drugi motor Hvala na obavestenju, samo ne znam gde sam spomenuo fz6s? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...