mišča 0 Napisano Četvrtak u 22:47 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: QJMOTOR SRT 600SX Prijavi odgovor kao problematičan Vozim QJMOTOR SRT 600SX i danas mi se dva puta desilo da dok stojim na semaforu u neutralu i kada sam hteo da dam malo gasa da ga cujem samo motor se ugasio. Ruka mi nije bila na kvacilu niti noga na menjacu. Nije cimnuo nego se ugasio kao da sam okrenuo kljuc. Ima li neko ideju sta bi to moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2468 Napisano Petak u 09:31 Drug član, 464 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel izgubio struju? Jel se npr. ekran ugasio u tom trenutku ili se samo motor ugasio? Ako je izgubio struju, proveri kontakt kleme za početak. Ukoliko ne, moguće da je neki ECU bag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 295 Napisano juče u 08:55 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mišča Vjerojatno je to gasenje posljedica euro normi i siromasne smjese novih motora. Ako je motor jos relativno nov, moguce da ce s vremenom ta karakteristika nestati do minimuma a i ti ces vremenom nauciti biti odlucniji prilikom davanja gasa s mjesta. Ukratko, mislim da nije problem, vec karakter agregata. Prati ponasanje par mjeseci i ako ti se nastavi gasit vozi u servis na podesavanje ili update ako postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12421 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2925 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema start stop sistem,ne bi smeo da se gasi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9525 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2384 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljače,ako misliš da ćeš preko foruma popraviti motor......to ćeš teško da uradiš.može da bude svašta.Tu ni Dalaj Lama ne pomaže.Nego lepo kod nekog majstora...pa će da reši,ako postoji problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...