Lucky George 466 Napisano Januar 30 BJB Maxi Scooter Club, 606 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih kupio, ako neko ponudi, "kao nove" moto pantalone sa ili bez tregera, sa svim protektorima, veličina XL-XXL (54-56) ...po ceni koju ne mogu da odbijem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2236 Napisano Januar 30 Drug član, 1393 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, da se nadovezem na potraznju. Velicina M ili L, tj 52. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 11 Napisano Januar 30 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se setio da sam stavio pa zaboravio totalno na oglas. Nisu kao nove ali cena max povoljna. [Menjam] Polo Road jaknu i AXO pantalone za ženksu jaknu - Kupujem - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Menjao bih (a po mogućstvu i prodao): Polo Road mušku jaknu za 3 protektora, zimskom postavom veličine L, AXO muške pantalone sa protektorima na kolenima, zimskom postavom veličine XL. Odsile su se malo između nogu, nije strašno. Menjao bih za žensku moto jaknu u ok stanju. Veličina verovatno M, ... Sent from my REA-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1623 Napisano Februar 2 Vinyl rider, 876 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovako nesto , velicina taman (duzina) a mozda i sirina. Google-Ergebnis für https://dimexsports.co.uk/cdn/shop/products/s-l1600_37007185-604d-4cde-8120-246ac604fff5.jpg SHARE.GOOGLE Imaju protektore na kolenima i na kukovima (struk) , cicak regulacija u struku, dzepovi ..... 20e slike postavim kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1623 Napisano Februar 2 Vinyl rider, 876 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 2xl , Bolder model , white-camo , termo postava skidajuća, protektori u kolenima skidajući, protektori na struku (2 komada od tvrdog sunđera) skidajuća , kratki šlic za kopčanje sa jaknom, 4 džepa i na guzovima neki neklizajući materijal. Na dnu šlica su se rašile malo pa je šnajderka "okrpila" , vidi se na slici. Za sve ostalo - pitajte. Ja sam 188cm visine i 90kg i za "zeru" su mi nogavice široke, da su uže - nebi ih prodavao. Šta da radim kad sam se razmazio sa kožnim pantalonama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...