vlad77 71 Napisano Januar 15 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Koji jedan od ova cetiri bi izabrali i ako moze koja rec zasto. Nevezano za cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 457 Napisano Januar 16 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Malo razlicite kategorije motora poredis,tuono nisam nikad video uzivo.moj glas ide z 400.za nijansu je brzi od mt03,registracija ista,Malo vise kubika samim tim rastereceniji motor.dosta zavisi I od servisne mreze gde zivis,ne bih kupio niakada motor da moram da ga vozim na servisa 200 I kusur kilometara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 71 Napisano Januar 16 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li reci zasto mislis razlicite kategorije. Svi su oni naked u rasponu 300 do 500 kubika na A2 kategoriju. Nisam nijedan vozio ali video sam uzivo i seo na Tuono i NK450. Za moju visinu 176cm savrseni. Ni premali ni previsoki. Z400 nisam nikad video uzivo a zelim i nadam se da ce biti na sajmu. MT03 mi izgleda mnogo veci od Tuona. Ta 4 su mi neki moj najuzi izbor za buduci motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3205 Napisano Januar 16 BJB Maxi Scooter Club, 1061 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Z400 se više ne prodaje nov, ima Z500. Ja bih izbacio Yamahu zbog agregata u odnosu na ostale. Tuono 457 je sigurno najozbiljniji motor, imaš ovde i dobar test od @Jovan Ristic Aprilia Tuono 457 - Munja iz Italije, najsjajnija u svojoj klasi - BJBikers.com BJBIKERS.COM Klasa motocikala između 300 - 450 cm3 postala je konkurenta i zabavna, možemo slobodno reći da je Aprilia Tuono 457 postala lider klase E sad, Japanci (pa čak i CF sada kod nas) imaju neke druge prednosti, rasprostranjeniji su, sigurno se lakše prodaju posle.. zavisi šta ti je bitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 457 Napisano Januar 16 (promenjeno) Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini prebacio Sam se na 450mt,moja greska. Kao sto rece @andrej. Z400 se ne prozvodi vise.uzeo bih u razmatranje I hondu cb 500. Promenio Januar 16 član Bobni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 71 Napisano Januar 17 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Naslednik Z500 i nije neka razlika u odnosu na 400. I CB500 je brutalan. Jedan drugar sto ima kaze da je Tuono po gradu kao biciklo, okretan, agilan. Uziva u svakom trenutku voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...