JankelA 816 Napisano juče u 13:34 Drug član, 1200 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Yamaha R6, Aprilia RSV Tuono 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam na poklon od firme laptop ili TV po mom izboru vrednosti 1500e. S obzirom da mi nije potrebno ni jedno ni drugo, a firma nece da da , ako neko planira da kupi nesto od ovoga moze da mi se javi. Cena ce biti 200e jeftinije nego u prodavnici. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano pre 7 sati Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke podatke o kakvom se LT i tv radi... i neki br. za kontakt... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5511 Napisano pre 6 sati Drug član, 1939 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čovek ima budžet od 1500€ da kupi u nekoj regularnoj prodavnici laptop ili televizor, ali pošto mu ni jedno ni drugo ne treba nudi da on kupi i novo ustupi nekom sa foruma koji će mu dati keš sa popustom po principu ako je tv/laptop 1500€ po računu, on prihvata 1300€ u zamenu za te uređaje Tako sam ja shvatio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 816 Napisano pre 4 sati Drug član, 1200 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Yamaha R6, Aprilia RSV Tuono 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je @Skyrunner napisao, izvinjavam se ako sam vas zbunio Vi izaberete uredjaj, ja javim ovima da poruce i kad stigne prosledim vam po manjoj ceni nego sto je u prodavnici. Ako ima zainteresovanih mozete da me kontaktirate porukom na forumu pa cemo dalje da se dogovaramo. Nisam napisao broj jer prosli put kad sam prodavao nesto stavio sam povoljniju cenu za forumase nego na ostalim sajtovima pa mi se javio neko ko nije clan foruma i pozvao se na forum jer je nekako video oglas pa je otislo po povoljnijoj ceni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...