MaRRe 1008 Napisano pre 1 sat Very Funny Rider, 1142 postova Lokacija: NBG Motocikl: GS LC 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Uslužno za drugara koji je član ali nije bio dovoljno aktivan: Honda VFR 1200 F Godina proizvodnje: 2010 Km: 71.000 km (Originalna) Cena: 5.700 € (Fiksna - NE. Zamena - NE.) Lokacija: Novi Sad Kontakt: 0652885887 Miroslav Naglasio bih da je motor lud kao struja. Na leru se cuje kao Trabant na davanje gasa ide kao F16. Iskreno par puta me baš uplašio. Kupljen je od čoveka od kojeg sam ja kupio isto mog GS-a koji stvarno održava svoje motore. Na motoru nema šta nije servisirano tokom zadnjih godina (Tako je...drugar mi je malo bolestan po tom pitanju). Pravi razlog prodaje: Pomozite sirotom drugaru da kupi Hayabusu i da ga više ne slušam o istoj Honda VFR 1200 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 1200 F, 2010. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 71000 km, Novi Sad. Cena 5.700 € - Motori - Polovni Automobili 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8623 Napisano pre 30 minuta Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao, vozio ! Taj motor nema konkurenciju kako ide i kako koci ! Veliki hendikep sto nema fabricke kofere...skupi su kao jaja od prepelice , a sa bilo kojim drugim je ono , bzv... Fabricki top case ima plivajucu plocu radi sprecavanja voblinga itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...