EzRider 85 Napisano Četvrtak u 12:33 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing &... Ne znam koliko je ovo nobo, ali danas mi izaslo obavestenje GT-AIR 3 Smart EYE-LIGHTS.COM Integrated FHD Nano OLED HUD Customizable Display: Map / Speed Cameras / Speed / Calls Battery life... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3589 Napisano Četvrtak u 13:58 Drug član, 1065 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Za 1200 evropskih, mogu ja nekad i da pogledam na instrument tablu. A i interesantno je da nema podataka o težini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6018 Napisano Četvrtak u 14:53 Drug član, 2784 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba ona pametna kad nasa glava nije kad sedne na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 789 Napisano Četvrtak u 20:06 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Biće super kada to bude postalo standard. Za sada je preskupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1138 Napisano Petak u 17:39 BJB Maxi Scooter Club, 2262 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А да не причамо о томе колико је непотребно, скреће пажњу са битних ствари. Што каже колега, боље погледати у таблу него се сконцентрисати на ово пред очима а треба да пратиш излаз из кривине, а да не причам о ономе кад заглупе навигације и покаже скрени овде а тамо ништа…. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 85 Napisano Petak u 19:15 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se Dok ne postane standard, preskupo je plus treba da preboli decije bolesti sto kaze ortak : nemoj kupujes nov model auta, sacekaj restyle, pasce cena a popravice sve sto nije valjalo iz prve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1465 Napisano Subota u 08:07 (promenjeno) Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, bracabgd said: А да не причамо о томе колико је непотребно, скреће пажњу са битних ствари. Што каже колега, боље погледати у таблу него се сконцентрисати на ово пред очима а треба да пратиш излаз из кривине, а да не причам о ономе кад заглупе навигације и покаже скрени овде а тамо ништа…. Na demo snimku deluje ok, dosta minimalisticki i diskretno, ne vidim problem oko skretanja paznje, kao i sami znaci pored puta, mozes pogledati - a prednost sto ti se glava ne pomera, za razliku kada gledas u tablu da vidis brzinu/obrtaje ili telefon na nosacu. Bolji je ugao glave i periferni vid. Ovde jedini problem je zvuk, u kacigi ne moze biti dovoljno dobar preko zvucnika, a to mi je od bitnijih stvari u voznji. Earbuds su najbolje tu (tipa AirPods Pro 2/3, Galaxy Buds, Sony...itd). Tu "noise cancelling" i razni zvucni modovi rade neverovatno dobro, svasta interesanto bi se tu moglo implementirati u smart kacigi. Preko bubica se moze pricati u voznji. (jedina mana ne rade glasovne komande uvek, cim je malo brze kretanje ne mogu glasovno da menjam pesmu, otvaram aplikaciju, pojacavam zvuk, premotavam itd.. teze me razume Siri, ali me razumeju u razgovoru). To moram nekako namestiti da radi bolje. Promenio Subota u 08:09 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...