hausmajstor 0 Napisano pre 12 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Peda tek1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne broji mi brzinu na satu? Da li se nekome desilo i na svega 600km pređenih... Takođe lanac se jako tegli brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5679 Napisano pre 40 minuta Drug član, 1385 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je nov, pravac kod prodavca i reklamiraj, imaš garanciju. Za lanac znam slučaj dečka kome se isto brzo razvlačio lanac na XT-u, ne znam šta je alternativa, jedino da staviš nešto što je zamena za OEM, s' obzirom da se nisu dobro pokazali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hausmajstor 0 Napisano pre 34 minuta U prolazu, 6 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Peda tek1 Prijavi odgovor kao problematičan jasno... a ovo reklamiram svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...