markodjurovic 815 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovako kao sto u naslovu kaze prodajem mz-jca 81. godiste. Presao bog te pita kolko. Pre mesec dana dosao sa servisa. Registracija istekla. Papire nemam jer sam ih negde zaturio, jedino sto mogu da nadjem je potvrda o prodaji. Motor je skroz mushichav kad hoce da upali ide ko zmaj, a kad nece onda bash nece i mozesh kurblash kolko hoces mada tad je najbolje da ga ostavish jedno 15 min pa da probash opet (al kazu da ja ne znam da kurblam ). Od satova ima brojac obrtaja. Akomulator "Bull" star 8-9 meseci. Potrebno stelovanje sajle kvacila (sajle za gas i kvacilo stare nekoliko meseci). Menjach dobar. Nove dizne u karburatoru. Stavljeni svi moguci dihtunzi. Meni nije padao niti sam ja padao sa njega. E sad ako se pitate zasto bi uopste neko kupio ovakav motor odgovor je zato sto je osecaj u voznji carski izuzetno stabilan, a drugo sto su potrebna ulaganja (popravke) kozmeticke prirode. Agregat ima dobru kompresiju i vuce ko zmaj. Gume metzeler. Za entuzijaste i ljude koji vole i imaju vremena da se bakcu oko njega on ce znati da vrati ljubav, ja na zalost nemam gde vishe da ga drzim. Slike postavljam sutra kad bude dan. Opet napomena za ljubitelje MZ-jaca cena nikako nije fixna. Lokacija Beograd Dorcol Marko 064/265-2121 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan O kakvoj potvrdi je rec...Jel' obicna potvrda na papiru ili originalan racun (faktura) iz prodavnice?? Postavi neku sliku...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Februar 17, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije 83. godište? I gde prodaješ onakvu mašinu za te pare posle onoliko ulaganja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kad je zadnji put registrovan i jel na tvoje ime , ako je na tvoje ime odesh u sup i izvadish duplikat saobracajne , bar je to jednostavno i kakav papir imash uopshte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad si pre zaturio papire, kad si pre pet sest meseci trazio da kupis MZ-a ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima skijash pravo motor je 83. godiste a ne 81. Bio je registrovan do 21.06.2007. Potvrda o prodaji je cisto papir izmedju mene i bivseg gazde. Stvar je sto ga nikad nisam preveo na moje ime. Imam i saobracajnu dozvolu koja je takodje na ime bivseg gazde. Slicke dok ne dodjem do neke kamerice ovako budjave sa mobilnog Kad si pre zaturio papire, kad si pre pet sest meseci trazio da kupis MZ-a ? Hteo sam josh jednog . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako imas saobracajnu, onda motor ima papire . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako imas saobracajnu, onda motor ima papire . I ako je vlasnik ziv i rad da napravi kupoprodajni ugovor bez problema onda je cela stvar OK...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ako je vlasnik ziv i rad da napravi kupoprodajni ugovor bez problema onda je cela stvar OK...! HAHHAHAHAH Valjda je ziv nije bio star covek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I ako je vlasnik ziv i rad da napravi kupoprodajni ugovor bez problema onda je cela stvar OK...! HAHHAHAHAH Valjda je ziv nije bio star covek. Treba sve proveriti, bilo je slucajeva da vlasnik nije ziv, pa treba cekati na ostavinsku raspravu, il jos gore ' ostavinska prodje, a motor nije bio prijavljen. Onda treba ponovo pokrenuti postupak za naknadno pronadjenu imovinu, Rodbina obicno kaze OK. , al onaj kom treba snosi troskove postupka, a to i kosta, a i vremenski traje . Takodje ima i slucajeva da je vlasnik ziv i zdrav, al se mozda iselio u Ameriku, il radi negde u inostranstvu, pa se mora cekati kad ce doci da bi se motor prepisao i registrovao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan aj vidi jel taj ziv i zdrav , vidish da ima interesenata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hocu evo upravo pokusavam da nadjem njegov broj mobilnog. Sutra cu znati na chemu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako ga ne nadjesh u nekoj agenciji urade to i bez njega za oko 100e sram ih bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan ako ga ne nadjesh u nekoj agenciji urade to i bez njega za oko 100e sram ih bilo Trebaju ti podaci iz vlasnikove licne karte a to valjda imas na tom ugovoru..izvini za OF.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Otishlo kolegi sa mz sveta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 22, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan ako ga ne nadjesh u nekoj agenciji urade to i bez njega za oko 100e sram ih bilo Da slucajno mozda ne znas u kojoj agenciji ???....jer ja moram moju hondu tako...aj mi baci PP ako mozes Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga pazariio malo pre,zadovoljan sam,a koliko sam primetio i prodavac je. Da u zdravlju potrosis pare,a burazer da se sit navoza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga pazariio malo pre,zadovoljan sam,a koliko sam primetio i prodavac je. Da u zdravlju potrosis pare,a burazer da se sit navoza Amen za ovo. Zadovoljan sam prvo sto je masina otisla coveku koji ce da je sredi, a drugo sto nisam bio prinudjen da je dam u delove za 100e ljudima koji bi to kasnije prodali dostaaaaa skuplje. Zivi bili i vozili ga u zdravlju . A Tajson je obecao slike ovde kad ga sredi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...