mrle 9788 Napisano pre 3 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3281 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je napisao šta mu se sviđa, a vi mu nudite transalpa, jedan po meni od najružnijih motora. Bandit je Mona Liza za TA. Odaberi par modela koji ti se sviđaju, idi gledaj, NE ŽURI, vremenom ćeš sam primećivati šta ne valja. I kad iskrsne dobar primerak kupi. Ili neki sa falinkom, ali sa mnogo nižom cenom. Samo se ne zaleći pa da bude najgora varijanta, mnogo para, a lomina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 999 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 480 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su mu ljudi pomenuli taj moped zbog visine (190+). Ali nista dok covek sam ne proba. Meni je npr preprosli motor (Thundercat) bio bas nekako mali, osecao sam se ko da sam ga od mladjeg brata pozajmio, ne znam ni sto sam ga bio kupio uopste. Prodam ga posle drugaru koji je solidno krupniji od mene i njemu je taman, jos ga vozi. Tkd, zavisi i od subjektivnog osecaja jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...