Mafone 3 Napisano Octobar 25 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Honda transalp600 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi….treba mi pomoc kupio sam apriliu scarabeo kojoj nedostaje cdi znaci neko ga je skinuo e sad ne znam koji cdi da trazim jeli sa imobilajzerom ili bez….imam dzek sa 6 zica ali pored njega iz istog buzira ima jos 5 zica koje su prekinute u pitanju je scarabeo 250 2006 piaggio masina karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17184 Napisano Octobar 25 Integrisan, 9639 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taj beli džek nije od ECU-a, kao što ne može biti karburator 2006 god jer tad kreće IE. Tvoj je 05 i ECU bi trebalo da je usrafljen za kućište akumulatora baš tu gore kako ide to odsečeno parče instalacije. Pored ECU trebaće ti džek i el. sema ako se ne gadja boja žica, lemikica, kalaj, izolir traka se podrazumeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mafone 3 Napisano Octobar 25 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Honda transalp600 1999 Prijavi odgovor kao problematičan U saobracajnoj pise 2006 godiste i ovaj dzek ide u ecu tj cdi jer na ovaj dzek ide zica sa bobine(ljubicasto bijela) tako da ovaj dzek mora biti od ecu i on ide na kuciste akumulatora ali je iscupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17184 Napisano Octobar 26 Integrisan, 9639 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze što piše u saobracajnoj 06 ... može bit da je 2004 ili 05 a prva rega da je bila 06 pa otud upišu da je to godište. Mnogo takvih zabuna je bilo kod Beva koji je 05 karburatorac ...u saobraćajnoj piše 06. Znači tebi treba ECU od karburatorca, IE nosi ECU na usisu u vidu klapne gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...