Flashicamb 2 Napisano Sreda u 09:25 U prolazu, 30 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Imam problem sa Sprint skuterom od 50cc, Problem je sledeci nakon par dana vozenja pod svetlima akumulator bude potpuno prazan ( Toliko da ne moze ni da vergla ). Stavljen je nov gel akumulator proslog meseca i problem je ostao. Kada stavim akumulator na ispravljac da ga dopunim pokazuje da je trenutno na 12.2v. Skuter ima led sijalice ( trenutno ), Za tehnicki sam vracao obicne sijalice mislim da su 35w u jednom i 35w u drugom faru, One su se bukvalno na leru skoro pa gasile dok su svetlele samo kada je motor u obrtajima. ( Predpostavljam da je problem sa punjenjem zbog toga pisem ovo ). Moje pitanja su sledeca: Koliko volti je punjenje na leru?, i kada je motor u obrtajima? ( Sa ugasenim/upaljenim svetlima ), Sta je tu problem Namotaji ili regler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flashicamb 2 Napisano pre 16 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Danas mereno unimerom, Pipalice prikljucene na + i - na akumulatoru ( aku prisutan ), I na leru i u obrtajima se napon ne menja, konstantan je 12.2v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12136 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 2864 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je napon punjenja?Znaci upali motor i meri na akumulatoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flashicamb 2 Napisano pre 12 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Ne pravi se razlika izmedju ugasenog/upaljenog i u obrtajima. Jedino pada napon kada su ukljuceni potrosaci. Uvek pokazuje napon koji ima akumulator nista preko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12136 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Ne silazi, 2864 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Regler ne puni. Ili namotaji. Promenio pre 11 sati član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flashicamb 2 Napisano pre 11 sati (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, imam samo jednu dilemu, na skuteru ne rade svetla dok se ne pokrene motor ( verovatno svetla ne idu preko akumulatora? ), s obzirom da su obicne sijalice koje nisu led, radile kao da ih pokrece dinama odnosno svetlele intezitetom zavisno o broju obrtaja a na leru se skoro gasile... Da li to moze znaciti da su namotaji ok ili delimicno ok, a da je u problemu regler? S obzirom da nemam punjenje. Planiram ovih dana da merim napon na namotajima ali cisto da pitam pre nego sto krenem u rasturanje, ako se moze na ovaj nacin zakljuciti da znam koji deo da porucim. Promenio pre 11 sati član Flashicamb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12136 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Ne silazi, 2864 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su namotaji ok. Uglavnom crkne regler. Kad puni ,trebalo bi da ima napon oko 14v Promenio pre 10 sati član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...