Dexterr 1969 Napisano Septembar 21, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo ja na kaficu... Ide FZ6S pravo kroz raskrsnicu, njemu u susret ide Yugo i skrece levo. Yugo NARAVNO SKRENE levo i eto belaja, udara coskom u motor, bajker ostaje na Yugu bez tezih povreda, a onako sladak i nov FZ6, eh, jebiga ostaje bez bocne prednje maske i uglavnom svih tecnosti iz njeg' da lezi 2 sata na ulici ... uvidjaj... Inace samo da napomenem, ovdi u Ohridu 115% populacije vozi bez kacige a ostalih 85% SE VOZI bez kacige :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 23, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan ovdi u Ohridu 115% populacije vozi bez kacige a ostalih 85% SE VOZI bez kacige :cry: Ma dobro je ako i te 15% nose kacige. Za zao ovde u Makedoniji malo ljudi se pridrzavaju nosenja kacige. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 24, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Steta motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Septembar 24, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Meni uopste nije jasno zasto ljudi voze bez opreme... Cak i da zanemarimo sve racionalne razloge (sigurnost, zdravlje), realno, bajker 10x bolje izgleda u koznom kombinezonu, sa finom kacigom i cizmama, nego u majici zar ne? Jedino sto mi pada napamet je da su ljudi sve pare spucali u masinu pa nemaju za opremu?! Ili mozda pokusavaju da ubede sugradjane da su besmrtni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 24, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan mozda su glavonje pa im se ne da stavljat kaciga :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Septembar 24, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Nije to.... PS Ja sam glavonja (XL) i nosim kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 24, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Greska, mislio sam: mozda su ,,glavonje'' pa im se ne da stavljati. P.S. i moja je XL sto se toga tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...