Djuxy 1795 Napisano pre 18 sati (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1528 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pošto me drugar @simovica venčao sa bivšom ženom, red je da mu vratim uslugu i zakačim oglas. Da krenemo sa cenom : 2699€ +381 63 334456 Aca Motor se registruje kao A2, a blokada je skinuta i sad ima 42KW ili 56 konjića, Upravo je registrovan, a cena registracije je 15.100 din. Kod mene je 5 godina. Trenutna kilometraža je na 74.200km. Gume Pirelli Angel ST stavljene letos, a Givi nosač i Kappa kofer od 46L prošle. Lanac i lančanici zamenjeni pre 5.000 Uz motor dajem i dodatni LED far koji se lako montira, ukoliko to neko želi (ima ga na jednoj od fotografija) Motor i menjač su odlični. Od oštećenja ima manju ogrebotinu sa desne strane na rezervoaru i prednjem blatobranu, to sam ja neiskusno pao dok nije bila skinuta blokada. Od kad je skinuta blokada to se nije dešavalo. Prodaje se iz razloga kao i kod većine, malo mi je dosadio i kupuje mi se jače. E sad kad već postavljam oglas da ga i prokomentarišem (ako moje slabašno ali iskreno iskustvo nekom znači ) Meni se sviđa više kako motor izgleda sa LED farom sa Alija (poslednja fotka) nego sa fabričkim, ali Aca više voli fabriku. U odnosu na moj Versys (tu su negde po godinama) Honda ima extra menjač, dok je kod mene kao da menjam brzine na tenku. Ja sam se pre 15-tak godina ložio na naked-e i ko voli ovakve spravice ovo je dobar motor. Nas dvojica smo se svake zime, pošto je kod mene u garaži, igrali majstora... menjali ulje, podmazivali sve što može da se podmaže a od "ozbiljnijih intervencija" smo prve godine zamenili dihtung na vodenoj pumpi. A sad slike i bonus video sa trandžom. Promenio pre 3 sati član Djuxy zaboravio da ubacim broj telefons 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...