scaffold 722 Napisano Octobar 3 Zainteresovan, 815 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Malaguti Password 2009 godiste Kilometraza 25000 Zamenjeno ulje Gume odlicne Registrovan do 9.2016 Cena 1500 evra https://www.polovniautomobili.com/motori/27492124/malaguti-password Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2032 Napisano Octobar 3 Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja čistiji vizir nisam video....Pomislih da ga nema na nosaču 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 722 Napisano Octobar 3 Zainteresovan, 815 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Cvijanović said: Ja čistiji vizir nisam video....Pomislih da ga nema na nosaču Da da jedva sam nasao ugao da se vidi na fotkama tu je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 722 Napisano Nedelja u 11:17 (promenjeno) Zainteresovan, 815 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/27895901/malaguti-password Ispravljena greska dokle je registrovan. Promenio Nedelja u 11:19 član scaffold Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 113 Napisano Nedelja u 12:29 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena, iz oglasa ili iz posta prvog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 722 Napisano Ponedeljak u 05:40 Zainteresovan, 815 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Bokam said: Koja je cena, iz oglasa ili iz posta prvog? 1.500 evra za clanove foruma 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...