PICASOO MZ 425 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa nova tema, ima mnogo prostora za krativnost...! Zub bas mi se svidja tvoj stan, bas je nekako retro!! Uh, da... Moja je No.1... Bravo, ovog puta si dobio moj glas. Ovo je slikano u radionici u kojoj je u toku druga prerada mog MZ custom bobber-a... Radionica se nalazi u podrumu kuce pa su zato prozorcici visoko...Jos je lepsa scena bila kada sam zavrsio varenje, otvorio prozor i ugasio svetlo...Kako je lep prizor bio kada dim od varenja izlazi na malo prozorce a u magli se vidi ram motora...Fck, dok sam otisao po aparat dim se vec raziosao i tako...Ostade ova koju sam u PS konvertovao u BW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan whooow sjajno objašnjenje i trud i još sjajnija nova tema ... jedva čekam da vidim šta ćete sad sklepati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Benjamine, nemoj i sad da nas ostavis bez svoje fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Benjamine, nemoj i sad da nas ostavis bez svoje fotke. gotov je moj opus lepše se osećam kada navijam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 23, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je slikano u radionici u kojoj je u toku druga prerada mog MZ custom bobber-a... Radionica se nalazi u podrumu kuce pa su zato prozorcici visoko...Jos je lepsa scena bila kada sam zavrsio varenje, otvorio prozor i ugasio svetlo...Kako je lep prizor bio kada dim od varenja izlazi na malo prozorce a u magli se vidi ram motora...Fck, dok sam otisao po aparat dim se vec raziosao i tako...Ostade ova koju sam u PS konvertovao u BW Svijetlo je bas dobro ovdje, steta sto atmosfera nije duze trajala, moglo se tu svasta uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Evil_Zo Ma super je trenutak bio...Dim u prostoriji, svetlo se probija kroz prozor koji je pri vrhu i kroz dim, a u magli ram motora...ali dok sam otrcao u kucu po aparat dim je izasao i jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 23, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto odmah nisi imao aparat, ali i ova fotografija je odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...