KILEbg 1273 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan vidim razne oglase i razne proizvodjace a samim tim i razne cene Interesuje me koje proizvodjace treba izbegavati a koje juriti za odredjene delove opreme. Pre svega mislim na kacigu i jaknu. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
policeman 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan vidim razne oglase i razne proizvodjace a samim tim i razne cene Interesuje me koje proizvodjace treba izbegavati a koje juriti za odredjene delove opreme. Pre svega mislim na kacigu i jaknu. hvala Ja sam kupio u markosu koja mi se svidela a ima na stotinu i prodavac ti sve objasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 15, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan uf druze, ima jako mnogo proizvodjaca kaciga i jakni. verovatno si i sam cuo za neke popularnije marke , tipa AGV, NOLAN itd. ali ima i kaciga u nekoj srednjoj klasi kao sto je i moja IXS. oni imaju dobar izbora kaciga od 100evrica pa do 400e . http://www.motooprema.net/ - pogledaj pa vidi ... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne znas sta ces i kako,postuj onu staru, KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 19, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne znas sta ces i kako,postuj onu staru, KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE, Bas tako. Napiski koliko para hoces da das, hoces li novu, polovnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je stvar ukusa,koliko para imas ITD.Iskreno da ti kazem i ja sam imao tu dilemu kao i mnogi.Gledajuci razne testove,klipove,savete.........dosao sam do zakljucka po svom skromnom misljenju da je najbolja Arai kaciga.Sto se tice jakne opet po mom skromnom misljenju je ona jakna koja ti najbolje pase tj odgovara tvojoj gradji.Naravno glavni uslov je da poseduje sve stitnike i da ne propust niti vodu niti vetar.Jedina mana svih jakni baren koje sam ja gledao je ta sto sve imaju po meni ne adekvatan stitnik ledja,pa samim tim bi jedino to zameni skoro kod svake.Da ne davim to je sa moje tacke gledista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je vazno i sta vozis,kako vozis i gde? (posao-gradska guzva,lagane vikend voznje,brza agresivna voznja...) Ako pitas koje kacige su najbolje vecina ce ti resi: Arai,Shoei...a ja bi tu ubacio i Schuberth (Ja ga nosim i ne bih ga dao ni za jednu drugu kacigu) Naravno da ima i jeftinijih a dobrih kaciga:Shark,Suomy,Nolan.... Sto se jakne tice,tu je stvarno veliki izbor,ali jako je vazno da jaknu probas. moj savet ti je da gledas jaknu koja ima podesavanje na vratu i rukama na cicak,jer je mnogo komfornije nego na drikere gde imas 2 polozaja i to ti je to. Slazem se sa ANDREY-om sto se stitnika za ledja tice. Zato ja nosim jaknu koja ima tvrde protektore na laktovima i ramenima + nosim kornjachu.Jednostavno bolje mi je da se malo oznojim nego da se mnogo izgulim ako ne daj Boze padnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ,ja bih ti preporucio da se strpis do sajma a onda lepo odes ,probas pa narucis iz lousia...jbg.kad moram iskreno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god para da imas izaberi samo Shoei (XR1000, X11) ili Arai (RX7GP,Chaser,Viper GT). Suomy je dobar samo ako ces Spec1R eXtreme, mada deluje jeftino u poredjenju sa ove dve marke i propusta dosta vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne otvaram novu temu nego ovde da pitam. Da li neko neko ima ili je imao kacigu marushin 999, kako se pokazala, i koja je cena kod nas. Interesuje me i Lazer vertigo- stroke kaciga, ona je u Louisu nekih 140 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da se ubacim i ja sa pitanjem dakle, video sam kacigu koja mi se veoma svidela vizuelno u pitanju je nolan n62 gemini interesuju me misljenja, gradska voznja uglavnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ако бих могао и ја да се убацим. + поређење са N84. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 22, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Nolan. Uzmes antifog i smoke vizir i pevas... Za te pare nema bolje. Ima ih u Louis-u na snizenjima za mnogo manje pare nego sto je kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Shoei i Arai jedini rucno sklapaju kacige i imaju najbolje skoljke, ali zato i najvse cijene. Kod njih je takodje problem sto ni jedna kaciga osim top modela (RX7 i X-Spirit) nema potpunu opremu tj. izmjenljive i perive postave itd. Dakle, ako se kupuje nesto od Arai ili Shoei modela, onda treba ici samo na najjace modele, ukoliko je za to budzet tanak treba ici na ostale proizvodjace jer se kod njih za manji novac mogu uzeti njihovi top modeli. Treci korak (nivo) su slabiji modeli ostalih proizvodjaca. Uvijek treba birati kacigu renomiranih proizvodjaca, pored Shoei i Arai su svi prilicno slicni kvalitetom ali ne i cijenom i ponudom. Pri kupovini kacige prvo treba odrediti kalup glave i onda birati samoizmedju proizvodjaca koji imaju takve vrste lakupa. Pisao sam o ovome dosta ranije i tacno sam nabrojao koji proizvodjac ima kakve kalupe, potrazite malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Shoei i Arai jedini rucno sklapaju kacige i imaju najbolje skoljke, ali zato i najvse cijene. Kod njih je takodje problem sto ni jedna kaciga osim top modela (RX7 i X-Spirit) nema potpunu opremu tj. izmjenljive i perive postave itd. Dakle, ako se kupuje nesto od Arai ili Shoei modela, onda treba ici samo na najjace modele, ukoliko je za to budzet tanak treba ici na ostale proizvodjace jer se kod njih za manji novac mogu uzeti njihovi top modeli. Treci korak (nivo) su slabiji modeli ostalih proizvodjaca. Uvijek treba birati kacigu renomiranih proizvodjaca, pored Shoei i Arai su svi prilicno slicni kvalitetom ali ne i cijenom i ponudom. Pri kupovini kacige prvo treba odrediti kalup glave i onda birati samoizmedju proizvodjaca koji imaju takve vrste lakupa. Pisao sam o ovome dosta ranije i tacno sam nabrojao koji proizvodjac ima kakve kalupe, potrazite malo Procitao sam dosta toga sto si napisao, ali nisam nasao nista za ovu lazer kacigu pa ako je neko posedovao kacigu Lazer vertigo- stroke neka napise svoja iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 27, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan S njima sam se bas najmanje susretao, drzao sam samo jednu u zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa one su malo redje kod nas koliko vidim. Nista sad ce sajam pa se nadam da cu tamo moci da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Shoei i Arai jedini rucno sklapaju kacige i imaju najbolje skoljke, ali zato i najvse cijene. Kod njih je takodje problem sto ni jedna kaciga osim top modela (RX7 i X-Spirit) nema potpunu opremu tj. izmjenljive i perive postave itd. Dakle, ako se kupuje nesto od Arai ili Shoei modela, onda treba ici samo na najjace modele, ukoliko je za to budzet tanak treba ici na ostale proizvodjace jer se kod njih za manji novac mogu uzeti njihovi top modeli. Treci korak (nivo) su slabiji modeli ostalih proizvodjaca. Uvijek treba birati kacigu renomiranih proizvodjaca, pored Shoei i Arai su svi prilicno slicni kvalitetom ali ne i cijenom i ponudom. Pri kupovini kacige prvo treba odrediti kalup glave i onda birati samoizmedju proizvodjaca koji imaju takve vrste lakupa. Pisao sam o ovome dosta ranije i tacno sam nabrojao koji proizvodjac ima kakve kalupe, potrazite malo Procitao sam dosta toga sto si napisao, ali nisam nasao nista za ovu lazer kacigu pa ako je neko posedovao kacigu Lazer vertigo- stroke neka napise svoja iskustva Ja sam pre nekoliko dana kupio LAZER FIBER D1 Carbone Light, ali je jos nisam isprobao. Mislim da ti mnogo ni neznaci moje misljenje jer ove dve kacige nisu u istoj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pedja jel mozes da napises koliko si je platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pedja jel mozes da napises koliko si je platio? Ja sam je platio 398 evra. Za nju sam se prvenstveno odlucio zato sto moze da se dobije u medju velicini. Meni je M mala, L velika, a ja sam je uzeo u medju velicini M-L. Za razliku od drugih kaciga na ovoj je seriski Anti-Fog vizir ( dupli sa pinlokom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan da se ubacim i ja sa pitanjem dakle, video sam kacigu koja mi se veoma svidela vizuelno u pitanju je nolan n62 gemini interesuju me misljenja, gradska voznja uglavnom imam n62 clouds,grafika metal black+"smoke" vizir.skida se za sekund.kad padne mrak,tak i vratis prozirni.vrlo sam zadovoljan.leti na 40 stepeni ne valja ni jedna,sto ne znaci da ne treba da se nosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vec uzeo drugu, marushin sa iridijumskim vizirom, po istoj ceni ko nolan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan vec uzeo drugu, marushin sa iridijumskim vizirom, po istoj ceni ko nolan Au kaciga ti je extra... Moze li se znati gde si je uzeo i koliko si je platio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam u export auto, to ti je kod vukovog spomenika ulica galsvortijeva tako nesto model marushin 777 samura mislim da ima jos jedan komad cena je 150 eura ima slicnih kaciga samo su modeli 888 i 999, za 2008mu i 2009tu godinu, ali su nesto skuplje meni se najvise svidela ova za 2007dmu ipak, i slaze se uz motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...